; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

10p083coljosetel bc2d3fe58495c339379811f19b8f7476 1200x800

Nu reușește să o uite! Jose Ron s-ar fi împăcat cu fosta iubită

05 November 2020

Jose Ron, actorul din telenovela „O nouă șansă',nu reușește să o uite pe fosta parteneră. Cei doi au fost surprinși sărutându-se și, deși unul din ei a negat zvonul a rămas surprins atunci când a văzut fotografia. 

 

Se pare că Jose Ron nu reușește să o uite pe Jessica Diaz. Deși au anunțat la sfârșitul lunii iunie că se despart, după câteva luni de relație se pare că cei doi încă se întâlnesc și nu doar atât! Întâlnirile celor doi sunt destul de romantice, jurnaliștii din Mexic reușind să pună mâna pe o fotografie surprinsă weekendul trecut în care cei doi se sărută.

În fața companei Tevisa, un reporter el emisiunii „Hoy' a intervievat-o pe Jessica Diaz și a întrebat-o de relația pe care o mai are cu Jose Ron. Actrița a negat că mai are ceva cu actorul la începutul discuției, precizând că au rămas prieteni, însă după ce i s-a pus în față fotografia, Jessica nu a știut ce să mai răspundă:

„Ce rușine! Da, ne-am văzut weekend-ul trecut acasă la el, în Valle de Bravo, dar nu s-a întâmplat nimic. Ne-am sărutat și atât. Nu suntem un cuplu suntem doar prieteni, pentru că am rămas într-o relație foarte bună după despărțire', a fost declarația Jessicăi Diaz.

 

Până în momentul de față Jose Ron nu a declarat nimic despre acest subiect.

 

Pe Jose Ron îl puteți urmări de luni până duminică la postul Pro 2, începând cu ora 19.00 în telenovela „O nouă șansă'/„Te doy la vida' în care joacă alături de Eva Cedeno și Jorge Salinas.

 

Jose și Jessica s-au cunoscut în urmă cu 5 ani, la filmările telenovelei „Simplemente María. În trecut actorul s-a mai iubit și cu alte colege de breaslă, printre care Livia Brito, partenera sa din telenovela „Fiorella, spune da!, Silvia Navarro, Irán Castillo și Ariadne Díaz.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare