; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

13

Nu rataţi azi ultimul episod al sezonului 2 din „Furtună pe Bosfor”!

02 August 2016

Astăzi, de la ora 20.00, Kanal D va difuza ultimul episod din sezonul al doilea al producţiei „Furtună pe Bosfor', al cărei protagonist este actorul Erkan Petekkaya.

13

În vreme ce Cansu se căsătoreşte cu Deniz fără ştirea părinţilor săi, Cihan se întâlneşte cu Buhan, tatăl tânărului, care îi dezvăluie marele secret al lui Rahmi. Dărâmat de cele aflate, Cihan îi reproşează tatălui său faptul că a provocat moartea surorii sale, iar bătrânul, dezamăgit de reacţia fiului său, intenţionează să îşi curme viaţa. Între timp, Ayşe îşi face apariţia şi este martoră la discuţia celor doi. Cihan încearcă să-l convingă pe Rahmi să renunţe la armă, însă cea care cade victimă altercaţiei este Ayşe, care se prăbuşeşte în braţele lui Cihan. Maide merge din proprie iniţiativă la vila de pe Bosfor încercând să repare greşeala făcută, spunându-i Dilarei că Harun nu a ştiut nimic de demersurile sale şi că acesta o iubeşte sincer.

Filmările pentru următorul sezon al serialului „Furtună pe Bosfor' vor continua în această toamnă în Turcia, urmând ca şi Kanal D să difuzeze noile episoade cât mai curând posibil. Începând de săptămâna viitoare, luni şi marţi, de la ora 20.00, va fi difuzat serialul „Güneş', care prezintă o poveste despre alegeri dificile, dragoste şi iubire maternă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare