; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nu rata TVmania din 7 martie!

04 March 2011

New Image 2andreeaCântăreaţa Andreea Bănică revine pe micul ecran, de astă dată ca jurat în cel de-al doilea sezon al reality-show-ului „Next Diva' de la Euforia. Împreună cu colegii din juriu a vizitat deja patru oraşe în căutare de fete frumoase, iar luni (7 martie) mai are pe listă doar Bucureştiul.

Reality-show-ul care începe la Euforia pe 22 martie are ca protagoniste 30 de aspirante la titlul de „divă' şi un contract de prezentatoare la acest post. Andreea Bănică va face parte din juriul emisiunii şi ne-a dezvăluit care sunt criteriile ei de notare.

 „În orice competiţie trebuie să ai încredere în forţele proprii şi în ţelul pe care ţi l-ai propus. O divă trebuie să aibă curaj şi să se facă remarcată, aşa că puţină îndrăzneală nu strică dacă vrei să treci peste obstacolele ce ţi se pun în cale. O adevărată divă nu trebuie să ţină în fiecare zi prima pagină a ziarelor, cu atât mai puţin a celor de scandal', mărturiseşte ea.

Ce nouţăţi aduce emisiunea, în afară de cooptarea Andreei ca jurat, citiţi în  TVmania care apare pe piaţă luni, 7 martie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare