; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nu rata TVmania din 31 ianuarie!

28 January 2011

Radu Vâlcan filmează, în prezent, scene de o intensitate foarte mare pentru telenovela Iubire şi onoare', întrucât personajul lui, Amir, suferă cumplit după ce a pierdut-o pe Ilinca. În ciuda momentului greu prin care trece Amir, Radu Vâlcan s-a distrat copios la filmări', a povestit vedeta de la Acasă pentru TVmania care apare pe piaţă luni, 31 ianuarie.

.

Vâlcan crede că lui Amir îi prinde bine suferinţa şi că cea mai bună cale de a te vindeca după o dezamăgire din dragoste este… să suferi. Acesta este cel mai simplu mod de a te reface. Oamenii care suferă din dragoste sunt norocoşi, numai în acest fel îţi poţi măsura şi valorifica trăirile, te maturizezi sau nu.'

Deocamdată, Radu trece printr-o perioadă total opusă personajului său: el este fericit în relaţia pe care o are cu colega Adela Popescu, pe care o poate vedea atât pe platourile de filmare, cât şi acasă. Dar asta nu înseamnă că ne vedem în fiecare zi la serviciu. Se întâmplă, de multe ori, să filmăm în locaţii diferite, la ore diferite', povesteşte el.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare