; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nu rata TVmania din 28 martie!

25 March 2011

bebelusa-oana-cronica-carcotasilorÎn acest sezon, până când Şerban Huidu îşi va reveni după teribilul accident de schi din decembrie anul trecut, bebeluşa Oana a fost aleasă să-i ţină locul la pupitrul „Cronicii cârcotaşilor', alături de Mihai Găinuşă. Oana Ioniţă povesteşte în TVmania care apare pe piaţă luni, 28 martie, că Huidu a sfătuit-o „să fie ea însăşi'.

Soluţia de urgenţă pentru „Cronica cârcotaşilor' pentru acest sezon a fost să o aducă pe Oana Ioniţă, bebeluşa care a născut acum patru luni şi care anunţase că nu va mai participa la emisiune, la pupitrul de prezentator în locul lui Huidu.

Cât am fost în Spania, am păstrat legătura cu colegii mei. După accidentul lui Şerban, discuţiile au fost şi mai dese, pentru că îmi doream să fiu la curent cu starea lui de sănătate. Nu mai ţin minte când mi-a spus Mişu că are o idee. Am venit în ţară, am făcut o repetiţie şi s-a stabilit în cadrul unei reuniuni cârcotaşe să prezint alături de Mişu', ne-a explicat Oana.

Şerban Huidu este foarte mulţumit de înlocuitoarea lui şi a sfătuit-o pe Oana să fie ea însăşi': Mai ţii minte când voiai să vorbeşti şi noi nu te lăsam? Acum gândeşte-te că ai în sfârşit ocazia!', i-a spus acesta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare