; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nu rata TVmania din 28 februarie!

25 February 2011

boteProtagonistul reality-show-ului „The Next Top Model' (Antena 1) a încheiat recent o altă sesiune de filmări într-un loc exotic, de astă dată în Dubai. Ocupat până peste măsură cu emisiunea sa, Botezatu mărturiseşte, în TVmania de luni 28 februarie, că nu mai găseşte timp pentru dragoste, ci doar pentru… sex selectiv.

Prins între filmările la „Next Top Model', pregătirile pentru cel de-al doilea sezon din „Burlacul' (unde va fi doar prezentator şi producător) şi săptămânile modei, designerul Cătălin Botezatu nu mai are timp de iubite (fie ele blonde sau roşcate), pentru moment, în viaţa lui.

 Nu există dragoste, există doar sex şi acela selectiv. Dacă nu găseşti persoana care să îţi placă cu adevărat, sexul cu oricine mai bine nu! Nu pot spune că sunt îndrăgostit, poate doar platonic, îmi place să visez la o anumită persoană, chiar dacă nu materializez pentru că asta înseamnă să finalizezi. Pe de altă parte, când fiziologic vorbind simt nevoi, devorez prada. Vânatul trebuie să fie mereu un trofeu', ne-a mărturisit el în ediţia care apare luni, 28 februarie, unde puteţi găsi imagini în exclusivitate de la filmările din deşert.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare