Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nu rata TVmania din 23 mai!

13 May 2011

Roxana Ionescu a negat, în ultimul număr al revistei TVmania, care apare pe piaţă luni, 23 mai, că este la un pas de despărţirea de soţul ei. Vedete spune că dragostea lor e că la început şi că el este cel care o susţine cu tot sufletul în competiţia „Dansez pentru tine”.

“Nu există nici un divorţ, nu s-a pus această problemă niciodată, iar soţul meu a fost alături de mine tot timpul. La fiecare ediţie “Dansez pentru tine” a fost lângă mine, este primul om pe care îl îmbrăţişez după fiecare dans din platou.

Am fost foarte fericită de ziua mea când mi-a pregătit nenumărate surprize plăcute. Petrecem fiecare zi împreună, stăm împreună, aşa că tot ce s-a scris a fost o invenţie”, ne-a mărturisit ea.

Fosta Mama Natură speră să ajungă în finala de la “Dansez…”, din 27 mai, apoi va pleca într-o vacanţă de “refacere” urmată, speră ea, de noi proiecte profesionale.

“Aş minţi dacă v-aş spune că nu îmi doresc să rămân pe micul ecran cu o emisiune de divertisment, însă lucrurile acestea nu le decid eu”, a spus ea.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare