; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nu rata TVmania din 23 mai!

20 May 2011

Deşi l-a avut invitat pe Irinel Columbeanu într-o ediţie a emisiunii sale de la B1, Evenimentul zilei', jurnalistul Robert Turcescu a declarat, în TVmania care apare pe piaţă luni, 23 mai, că nu dă doi lei nici pe divorţul Columbenilor, dar nici pe Irinel şi Monica.

Jurnalistul de la B1 a explicat însă că divorţul soţilor de la Izvorani este interesant ca şi caz judiciar, acesta fiind motivul pentru care i-a acordat atenţie. Ei ca personaje nu mă interesează. Cazul lor, însă, e interesant, bătălia în justiţie legată de soarta copilului, toată această poveste care în SUA, atunci când au fost implicate celebrităţi, a provocat schimbarea unor legi. S-ar putea ca acest caz Columbeanu să producă schimbări în ce priveşte încredinţarea şi custodia unui minor.'

De altfel, Turcescu a declarat că şi alte personaje mondene, care altădată nu şi-ar fi putut găsi locul în emisiunile moderate de el, ar putea fi oricând invitaţi în talkshow-ul de la B1.

'Unele personaje mondene, care n-ar încăpea într-un talkshow din categoria 100%', devin interesante dacă se lărgeşte cadrul în care ele evoluează. Plecând de la ideea că nu există tabuuri, l-aş aduce oricând pe Adrian Copilul Minune, în chestiunea cu Fiscul. Din perspectiva asta, e un personaj valabil', a spus el.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare