; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nu rata TVmania din 21 martie!

18 March 2011

Virgil Iantu revine la TVR 1Virgil Ianţu revine la show-ul care l-a transformat într-o vedetă acum zece ani. El recunoaşte în revista TVmania care apare pe piaţă pe 21 martie că s-a înţeles cu TVR 1 pentru a prezenta din nou acest concurs, din toamnă.

După despărţirea de Prima TV, prezentatorul a lipsit de pe micile ecrane, însă absenţa nu va mai dura mult. Virgil Ianţu a mărturisit că a bătut palma cu TVR pentru a face emisiunea la postul naţional. 

TVR 1 are intenţia să ne asociem ca imagine şi îşi doresc şi ei foarte mult producţia asta (Vrei să fii miliardar?', n.r.), aşa cum mi-o doresc şi eu. Pentru că eu cred că publicul merită şi altceva decât i se oferă acum', a declarat el.

De altfel, vedeta recunoaşte că planul iniţial era să intre în grilă chiar din această primăvara, dar a avut probleme cu sponsorii. Am avut ghinionul să dau de un sponsor care una a spus şi alta a făcut şi s-a amânat puţin proiectul.'

Aşa că revenirea pe ecran este planificată pentru la toamnă. Mi-e foarte dor de televiziune, recunosc', a mărturit Ianţu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare