; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nu rata TVmania din 2 mai!

29 April 2011

Cel mai complicat film Marvel soseşte în cinematografe săptămâna viitoare, pe 6 mai.  „Thor' spune povestea Zeului tunetului, care este aruncat pe Pământ şi se îndrăgosteşte de o  muritoare. Pelicula plină de efecte speciale uluitoare (în 3D!) şi de scene de acţiune spectaculoase are un buget de 150 de milioane de dolari, scrie revista TVmania din 2 mai.

Fan al benzilor desenate, Regizorul Kenneth Branagh şi-a dedicat, din 2008 încoace, fiecare clipă liberă filmului. Britanicul a zburat, pe banii lui, la Los Angeles (filma în Suedia serialul „Wallander'), apoi s-a mutat acolo şi s-a pregătit de filmări în iulie 2009.

Pelicula a fost filmată normal şi ulterior convertită la 3D şi conţine cam 1.600 de efecte speciale (Branagh şi-a petrecut un an şi jumătate ajustând efectele CGI), iar „Thor 2' este deja anunţat.

Actorul  australian Chris Hemsworth, care a pus pe el 9 kilograme de muşchi în şase luni, îl interpretează pe Thor, fiul încăpăţânat şi plin de el al lui Odin (Anthony Hopkins), zeul nordic al Regatului Asgard. După ce provoacă un nou război între Asgard şi Regatul Jotunheim (al Uriaşilor de Gheaţă), arogantul Thor este azvârlit de tatăl lui pe Pământ.

El este găsit de un grup de astrofizicieni – în frunte cu Jane Foster (Natalie Portman) – şi pleacă în căutarea ciocanului său magic, pentru a-şi recăpăta puterile.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare