; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nu rata TVmania din 18 aprilie!

15 April 2011

gretcu2În săptămâna dinaintea Paştelui, toată lumea face ultimele pregătiri fie că sunt legate de curăţenia din casă, de pregătirea bucatelor sau „negocierile' cu Iepuraşul. Şi vedetele sunt la fel de ocupate: Cristian Greţcu, Stela Popescu, Luana Ibacka şi Florin Busuioc au povestit, pentru TVmania care apare pe piaţă luni, 18 aprilie, ce fac pentru a întâmpina Paştele cum se cuvine.

Cristian Greţcu, de la „Divertis – Land of Jokes', ne-a spus că posteşte întotdeauna pentru că „postul este ocazia perfectă de a te curăţi de toate relele adunate prin rugăciune şi smerenie… Nu citez din nici o carte bisericească, vă mărturisesc doar o experienţă trăită.'

Greţcu petrece sărbătorile la Breaza, la socrii, poate şi fiindcă mama soacră este o bucătăreasă desăvârşită. „După ce termin filmările la ediţia de Paşte a emisiunii „Land of Jokes', mă sui în maşină, iau familia şi plecăm la socrii mei, la Breaza, unde stăm să sărbătorim preţ de o zi sau două, după care, cu regret, înapoi la muncă'.

O bucutăreasă desăvârşită este şi actriţa Stela Popescu, care a povestit că obişnuieşte să vopsească 50 de ouă şi să gătească mielul în fel şi chip. „Mi se pare o „crimă' să nu mănânci miel. Sunt foarte mulţi oameni cu idei preconcepute, dar trebuie să încerci.'

Ce amintiri din copilărie despre Paşte au vedetele de mai sus, dar şi Florin Busuioc şi Luana Ibacka, precum şi ce reţete au recomandat cititorilor, citiţi în TVmania de luni, 18 aprilie!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare