; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nu rata TVmania din 11 aprilie!

08 April 2011

piersic-junior-stefan-banica-dansez-pentru-tineDin 15 aprilie, cel de-al 11-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine' îşi reintră în drepturi la Pro TV. Cele opt vedete participante la show s-a pus pe confesiuni în ultimul număr al revistei TVmania, care apare pe piaţă luni, 11 aprilie.

Florin Piersic Jr. este unul dintre cei care, deşi nu au dansat niciodată înainte, va participa cu mari speranţe în emisiune, pentru a împlini visul unei fete simple, a cărei familie are mari probleme de sănătate.

Tocmai pentru că nu are experienţă la dans, Piersic Jr. speră ca „Mihai Petre să fie plecat din ţară, când începe show-ul. Să prindă un contract baban în America. Pe asta mizez. Fac rugăciuni în fiecare seară pentru cariera înfloritoare a lui Mihai Petre'.

Actorul, al cărui nume a fost implicat, alături de cel al lui Bănică Jr., în scandalul de paternitate care o are în centru pe actriţa Adriana Nicolae (ea a născut o fetiţă recent şi a declarat că tatăl e un actor foarte cunoscut cu numele de Junior – n.r.) este în relaţii foarte bune şi cu prezentatorul show-ului, Ştefan Bănică.

Chiar el mi-a spus că ar fi bine ca, dacă ne ciocnim pe-acolo, să-i spun domnule', 'dumneavoastră', formule de-astea de politeţe. Dar eu am simplificat lucrurile şi i-am propus să-i zic Măria-Ta', a glumit Florin Piersic Jr.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare