; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nu rata TVmania din 10 ianuarie

07 January 2011

Telenovela Antenei 1 revine cu forţe proaspete din 10 ianuarie, cel de-al doilea sezon aducând câteva suprize majore telespectatorilor. Actorii din serial revin şi ei pe platourile de filmare, după o vacanţă de Sărbători pe care au savurat-o din plin.

.

„Scenariul are foarte multe răsturnări de situaţie, pe care nu aş vrea să le deconspir. La sfârşitul primului sezon, Narcisa a reluat relaţia cu Tudor, însă nu le va fi uşor', ne-a declarat Alina Puşcaş, interpreta Narcisei, care nu vrea să dea foarte multe detalii însă despre intriga noului sezon.

Mult mai deschisă este atunci când vine vorba să povestească unde şi-a petrecut Revelionul. Alături de câţiva prieteni şi de iubitul ei Viktor, un om de afaceri de origine germană cu care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de doi ani, ea a fost pe insula Boracay din Filipine.

Este primul an în care am petrecut Sărbătorile altfel decât cu zăpadă şi frig', povesteşte ea în TVmania' care apare pe piaţă luni, 10 ianuarie.

Tot într-o vacanţă exotică a fost şi rivala' Nicole Duţu, care a vizitat Insulele Barbados, în timp ce interpretul lui Emil, actorul Vladimir Drăghia a făcut un tur de forţă prin Europa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare