; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nu rata TVmania de luni, 25 octombrie

22 October 2010

Însărcinată în patru luni cu un băieţel, Andra nu a renunţat la munca obişnuită. Ea a filmat recent un videoclip pentru piesa Something New' şi spune că a fost sfătuită chiar de medic să nu se comporte ca o femeie bolnavă.

.

Andra a lansat la începutul acestei luni o nouă piesă, Something New', iar săptămâna trecută vedeta a filmat şi un videoclip pentru single-ul compus de Mihai Ristea, care are şi o variantă de remix, realizată de DJ Yaang.

Cântăreaţa, care e însărcinată în patru luni cu vedeta Pro TV Cătălin Măruţă, spune că nu i-a fost greu să participe la filmări în timpul sarcinii. Mi s-a părut ceva cool, ce aş povesti cu plăcere copilului meu, într-o zi.'

Andra nu are de gând să renunţe nici la concerte, întrucât are o sarcină uşoară. Nu văd nici un motiv să nu mai urc pe scenă. Medicul chiar mi-a atras atenţia să nu încep să mă comport ca şi cum aş fi bolnavă sau m-ar durea ceva.'

Citeşte mai multe despre noua ei piesă în TVmania' care apare pe piaţă luni, 25 octombrie.

Revista va fi însoţită de un supliment gratuit de cinema, de unde poţi afla cele mai noi informaţii despre cele mai tari filme hollywoodiene din următoarea perioadă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare