Homepage  / Articole

Nu rata TVmania de luni, 21 februarie!

Nu rata TVmania de luni, 21 februarie!

de Redactia Tvmania

Vedeta postului Antena 1 este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru noua lui emisiune, “Câştigi în 60 de secunde”, show ce  va debuta pe 30 martie, urmând să fie difuzat în fiecare miercuri.

Deşi se zvonise că Daiana Anghel – care a lucrat anterior la “În puii mei!”, dar şi la reality-show-ul “Marele câştigător” – va fi coprezentatoare emisiunii, Dan Negru a dezminţit informaţiile şi a explicat de ce preferă să prezinte singur show-ul.

““Îmi place Daiana, e o prezenţă agreabilă, dar nu sunt obişnuit să am o coprezentatoare, n-am avut niciodată şi după atâţia ani, de ce m-aş schimba? Sunt obişnuit să câştig sau să pierd doar pe mâna mea”.

Noul concurs este o adaptare după formatul  “Minute To Win It”, difuzat în SUA de reţeaua NBC. Participanţii la emisiunea-concurs vor avea şansa de a câştiga 50 de mii de lei într-un minut, folosind obiecte de uz casnic pentru a îndeplini anumite sarcini, pe parcursul a 10 runde.

Dan Negru mărturiseşte că a fost convins să preia frâiele acestei emisiuni pentru că formatul este altceva faţă de ce se găseşte acum pe piaţa de televiziune. “Asta m-a atras, şansa de a fi altfel. N-am urmat tendinţele niciodată, le-am generat. Poate aşa am supravieţuit atâta vreme”, a explicat el în TVmania care apare pe piaţă luni, 21 februarie.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton