; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nu rata TVmania de luni, 14 februarie

11 February 2011

Din 21 februarie, reality-show-ul concurs „Miss fata de la ţară' se reîntoarce la Prima cu un nou sezon. Dana Săvuică, Gina Pistol, Dan Bordeianu, Alex Velea, Aurelian Temişan şi Andrei Duban vor străbate ţara pentru a găsi cea mai potrivită fată, iar emisiunea este prezentată tot de Andreea Raicu.

.

Alegerea fetelor nu este o chestiune tocmai uşoară pentru vedetele invitate în emisiune, pentru că presupune căutări din poartă în poartă, anunţarea şi organizarea unui casting, selectarea a şase fete pe care apoi să le viziteze acasă într-o adevărată inspecţie, probe în aer liber în care să-şi arate calităţile gospodăreşti, dar şi o finală cu probe diverse', mărturiseşte Andreea Raicu.

Producţia încearcă să nu intre la concurenţă cu alte emisiuni care caută viitoare manechine de succes (cea mai recent fiind Next Top Model'), intenţia producătorilor fiind să descopere şi să promoveze un tip de frumuseţe şi de atitudine autentic românească, o întoarcere la valorile tradiţionale

La fel ca în sezonul precedent, câştigătoarea se va întoarce acasă cu 10.000 de euro şi va semna un contract de reprezentare cu o agenţie de fotomodele.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare