; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nu rata TVmania de luni, 1 noiembrie

29 October 2010

Marina Dina, asistenta lui Mihai Morar de la emisiunea „Răi, da buni!', vrea să demonteze prejudecăţile conform cărora pentru a face o carieră pe micul ecran trebuie să faci anumite compromisuri, scrie revista TVmania de luni, 1 noiembrie.

Există tot felul de legende, că fetele tinere nu pot apărea la televizor decât în urma unor compromisuri pe care le fac şi asta e o prejudecată', a zis ea.

Blonda – care a fost înlocuită o vreme de Adelina Pestriţu la emisiune pentru a-şi rezolva unele probleme de sănătate – spune că s-a întors însă din septembrie la Răi, da buni!' de dragul echipei şi în special al lui Mihai Morar: E un om cu o mulţime de calităţi şi am avut un mare noroc să-l întâlnesc. Încerc cât pot să nu-l dezamăgesc, să ţin pasul, dar nu-i deloc uşor', ne-a mărturisit ea

Marina Dina a intrat în televiziune în 2008, la emisiunea lui Dan Negru Te pui cu blondele?'. Acolo, m-au remarcat Mihai Gâdea şi Mihai Morar. Am avut noroc, le mulţumesc amândurora', a declarat ea pentru TVmania.

..

Marina Dina 01

Picture 1 of 5

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare