; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

HBO a anunțat data premierei sezonului al șaptelea din „Urzeala tronurilor”. Și a apărut și primul teaser

Nu numai în Westeros e război, și HBO-ul este sub asediu! Hackerii au furat scenariul unui episod din „Urzeala tronurilor”

02 August 2017

HBO-ul a fost atacat de hackeri. S-au furat: scenariul episodului al patrulea din „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones' și episoade din serialele „Ballers' și „Room 104'.

Canalul american HBO a fost victima piratajului, a aflat Entertainement Weekly. Câteva episoade sin serialele „Ballers' și „Room 104' au fost furate și difuzate pe internet de hackeri, ca și scenariul episodului al patrulea din sezonul șapte al serialului „Urzeala tronurilor'. Pirații au anunțat că au pus mâna pe 1,5 terabyte și promit să difuzeze și restul „cât de curând'.

Canalul a dat un comunicat prin care recunoaște să a fost victima piratajului și că a declanșat o anchetă cu ajutorul poliției și al specialiștilor în cybersecuritate. Dar nu suflă nicio vorbă despre ce s-a furat. Momentan, niciun episod din „Urzeala tronurilor' nu a apărut pe internet.

Anul acesta, în aprilie, Netflix a devenit subiect de șantaj pentru hackeri în legătură cu sezonul cinci din „Orange is the New Black', în final difuzat pe net înainte de lansarea oficială. În mai, un hacker a anunțat că a pus mâna pe „Pirații din Caraibe 5', de la Disney, dar compania a anunțat apoi că e un fake news. Cel mai mare atac al cyberpiraților a avut loc în 2014, când Sony a rămas fără 100 terabyte, cuprinzând filme și mailuri confidențiale.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare