; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nu ni-l omorâţi pe Radu Vâlcan!

22 February 2011

raduÎn episodul de marţi, 22 februarie, din telenovela Iubire şi onoare', veţi vedea câteva secvenţe incendiare regizate de Alex Fotea. Aziz (Augustin Viziru) încearcă să îl asasineze pe Amir (Radu Vâlcan) aranjând să fie plasată o bombă în maşina acestuia.

Radu Vâlcan (34 de ani) a fost impresionat de efectul produs de explozia maşinii: A fost o secvenţă frumoasă, de efect şi eram cu toţii nerăbdători să vedem rezultatul. Este al doilea atentat asupra lui Amir. Îi bănuieşte pe toţi, şi pe Aziz, şi pe Samira', a spus iubitul Adelei Popescu (Carmen în Iubire şi onoare').

O scenă greu de filmat

IMG_9031_resizeAranjarea cadrului pentru filmare a necesitat mai mult de şase ore de pregătire pentru ca totul să decurgă fără probleme şi a mobilizat întreaga echipă de producţie: A fost o secvenţă destul de complicată pentru că ne-am jucat' cu mult explozibil pentru a avea trei explozii separate pe aceeaşi maşină. Măsurile de siguranţă au fost super stricte încât nimeni nu avea voie în jurul maşinii la mai puţin de 30 de metri. Trebuia să iasă perfect pentru că secvenţa putea fi filmată o singura dată', a explicat Alex Cseh, producătorul executiv al telenovelei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare