Homepage  / Vedete străine

Shakira pregătește un documentar exploziv despre despărțirea de Pique. Primele detalii

Shakira pregătește un documentar exploziv despre despărțirea de Pique. Primele detalii
10

de Cătălina Matei,

După ce în urmă cu câteva luni intra în Cartea Recordurilor cu piesa în care îl ataca pe Gerard Pique, se pare că „răzbunarea” Shakirei nu s-a încheiat. Artista în vârstă de 46 de ani pregătește un documentar incendiar despre dramele pe care le-a trăit cu fostul său partener.

Nu-l iartă pe Pique! Shakira pregătește un documentar exploziv despre despărțirea de Pique

După o relație de 12 ani, din care a rezultat și doi copii, Shakira și Gerard Pique au decis anul trecut să meargă pe drumuri separate. Iar noua relație a fotbalistului cu tânăra Clara Chia Marti a pus „gaz pe foc” în tot scandalul mediatic dintre cei doi.

În plus, Shakira a decis să-și exprime furia și dezamăgirea prin muzică. Astfel, în primăvara accestui an, artista a intrat în Cartea Recordurilor cu nu mai puțin de 14 recorduri mondiale doborâte, după ce a lansat „Music Sessions, Vol. 53”, o colaborare cu producătorul argentinian Bizarrap.

Iar acum, artista de origine columbiană a decis că este momentul și pentru un documentar special despre experiența sa dramatică. Potrivit DailyMail, Shakira ar pregăti un „cântec de dispreț sub formă de documentar” numit ”The cheating and me”.

Cred că va fi vorba despre drama prin care a trecut și se va numi: The cheating and me. Va fi un cântec de dispreț sub formă de documentar(…)

Este clar că Shakira înregistrează material grafic pentru un proiect audiovizual, un documentar sau un reality show de tip documentar. Se pare că, în zilele noastre, dacă ești o persoană celebră și nu ai propriul tău reality de tip documentar, ești un nimeni”, au spus jurnalistele Lorena Vasquez și Laura Fa, potrivit sursei amintite mai sus.

Shakira are bani de dat statului spaniol

Shakira are de achitat câteva milioane de euro statului spaniol. Celebra artistă a ajuns săptămâna trecută la o înţelegere cu procurorii iberici pentru a evita un proces în Barcelona pentru acuzaţiile de neplată a 14,5 milioane de euro (15,7 milioane de dolari) reprezentând impozitul pe venit din Spania între 2012 şi 2014.

Shakira și procurorii au căzut la o înțelegere în dosarele de evaziune fiscale pe care le are. Ca parte a înţelegerii, ea a acceptat acuzaţiile şi o amendă de 50% din suma datorată, adică mai mult de 7,3 milioane de euro, potrivit The New York Times.

În același timp, cântăreaţa a acceptat o altă amendă de 438.000 de euro pentru a evita o pedeapsă cu trei ani de închisoare, a declarat judecătorul în timpul unei audieri iniţiale.

Shakira, primele declarații după ce a apărut cu fiii ei la MTV Music Awards 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Anterior, Shakira, care mai are în curs o a doua anchetă pentru fraudă fiscală în Spania, promisese să lupte împotriva a ceea ce ea a numit acuzaţii false.

Procuratura cerea o pedeapsă cu până la opt ani de închisoare şi plata taxelor pe care le datorează. Potrivit procurorilor, Shakira a petrecut mai mult de jumătate din fiecare dintre anii în cauză în Spania şi, prin urmare, era rezidentă obişnuită în această ţară. Totodată, aceştia spun că o proprietate din Barcelona, cumpărată în mai 2012, a servit drept locuinţă de familie.

Shakira (46 de ani), pe numele său complet Shakira Isabel Mebarak Ripoll,  a locuit timp de 11 ani cu fostul fotbalist Gerard Pique, fostul star al Barcelonei şi al Spaniei, iar cuplul are doi copii. După cei doi s-au despărțit cu scandal, artista s-a mutat la Miami alături de cei doi băieți, Milan și Sasha.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton