; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Game of Thrones The Last Watch

Nu închideți televizoarele după ce se termină serialul „Urzeala tronurilor”! Urmează un documentar…

29 March 2019

Pe 20 mai 2019, ne vom lua adio de la Tronul de Fier: HBO va difuza ultimul episod al sagăi care-a început acum 8 ani. Dar, la numai o săptămână după finalul serialului „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones' (2011), canalul de filme va difuza un documentar în care vom vedea culisele realizării celui de-al optulea și ultim sezon al producției.

Aventura „Urzeala tronurilor' se va mai prelungi un pic cu un documentar cu o durată de două ore, care va fi difuzat de HBO pe 27 mai, la o săptămână după finalul serialului, aflăm de pe Deadline.

După cum anunță canalul, documentarul, intitulat „Game of Thrones: The Last Watch', își va purta telespectatorii în culisele celor șase ultime episoade și pe platourile de filmare, alături de toți membrii echipei, tehnicieni și actori.

«Game of Thrones: The Last Watch» va plonja în noroi și sânge pentru a arăta lacrimile și victoriile care au dat viață lumii fantastice din Westeros în studiouri sau pe câmpurile de bătălie foarte reale din Irlanda de Nord. Având un acces nelimitat la toate detaliile, «Game of Thrones: The Last Watch» s-a aflat în prima linie a producției, pe urmele echipei tehnice și ale actorilor care-au avut de înfruntat condiții meteorologice extreme, deadline-uri epuizante și o comunitate de fani din ce în ce mai avidă după spoilere', se spune în comunicatul oficial al HBO-ului.

Realizat de Jeanie Finlay, documentarul „Game of Thrones: The Last Watch' va fi un spectacol destul de diferit de serial, dar la fel de palpitant.

Foto: Helen Sloan – © HBO

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare