Homepage  / Cinema

Nu doar „Regatul de gheață 3” e în lucru la studiourile Disney. Ce știm până acum despre viitorului filmului cu Ana și Elsa

Nu doar „Regatul de gheață 3” e în lucru la studiourile Disney. Ce știm până acum despre viitorului filmului cu Ana și Elsa

de Andreea Hentea,

Studiourile Disney se întorc în feericul Arendelle. Recent, Bob Iger, președinte și CEO al acestora, a dezvăluit că un al patrulea film „Frozen” se află în lucru, adăugându-se îndrăgitei francize, alături de animația „Frozen 3”, care încă nu a fost lansată.

„«Frozen 3» este, deja, în lucru și ar putea exista deja și un «Frozen 4». Încă nu am multe de spus despre cele două filme în acest moment, dar Jennifer Lee, care a creat primele două filme, lucrează din greu cu echipa ei de la Disney nu la una, ci la două noi povești”, a declarat recent Isager, în cadrul popularei emisiuni ABC „Good Morning America”, scrie variety.com.

Regizoarea Jennifer Lee a creat, alături de Chris Buck, lungmetrajul animat „Regatul de gheață” / „Frozen” (2013), premiat cu două Oscaruri, un Glob de Aur și un premiu BAFTA, apoi „Regatul de gheață 2” / „Frozen 2” (2019), nominalizat la un Oscar și la două Globuri de Aur. Compozitorii Kristen Anderson-Lopez și Robert Lopez, care au compus cântecele originale pentru „Regatul de gheață”, au confirmat deja, pe rețelele de socializare că vor reveni și vor compune piese noi pentru cele două viitoare filme. „Ei bine, am tăcut ceva vreme, dar asta este ce vom face”, a scris Kristen Anderson-Lopez.

Regatul Arendelle, un loc real

Iger a făcut anunțul cu privire la noile planuri ale francizei din parcul tematic Disneyland din Hong Kong, unde se afla pentru ceremonia de lansare a zonei tematice „World of Frozen”. Această nouă atracție le permite oaspeților să-i întâlnească pe eroii animației, Olaf, Anna si Elsa, să ia masa la restaurantele din zonă si să se plimbe pe străzile din Regatul Arendelle, amenajat de Walt Disney Imagineering pentru Tokyo DisneySea.

„De câțiva ani buni, am creat aceste lumi vaste și fascinante în parcurile Disney. Ele sunt reprezentarea fizică a unora dintre cele mai grozave povești pe care le-am spus. Prin urmare, cred că «Regatul de gheață», una dintre cele mai valoroase francize ale noastre, se potrivește perfect pentru a construi un asemenea spațiu. Este un ținut fantastic, care le permite oamenilor să se cufunde în basm și să interacționeze cu toate personajele grozave pe care le cunoaște din filme”, a spus Iger.

Anna și Elsa au tot ce și-au dorit

„Regatul de gheață” și continuarea sa, „Regatul de gheață 2”, au devenit hituri uriașe pentru studiourile Disney. „Regatul de gheață 2”, care a încasat peste 1,45 miliarde de dolari la nivel global, rămâne cea mai mare lansare animată din toate timpurile, depășind chiar filmul original, „Regatul de gheață”, care a încasat fabuloasa sumă de 1,33 miliarde de dolari.

Fiecare dintre cele două filme a avut un buget de aproximativ 150 de milioane de dolari. Pe lângă câștigurile impresionante, cele două filme despre aventurile prințeselor Anna și Elsa (ale căror voci le-au aparținut lui Kristen Bell, respectiv Idina Menzel) au avut cronici excelente și au lansat cântece extrem de populare, precum „Let It Go” și „Do You Want to Build a Snowman?”, inspirând, de asemenea, un spectacol muzical pe Broadway.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton