; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nu are BAC-ul, dar îşi pune cunoştinţele la încercare pentru 100.000 de euro!

17 October 2012

După ce săptămâna trecută un agricultor a reuşit să câştige 4000 de euro, în această seară, Dan Negru vă face cunoştinţă cu un tânăr care nu a reuşit să îşi ia BAC-ul, dar care are curajul de a juca pentru 100.000 de euro, la „Cu banii jos'.

Giancarlo Cristea are 25 de ani, dar nu a reuşit până acum să dea examenul de Bacalaureat. A fost olimpic la istorie, dar a terminat un liceu cu profil real şi nu îşi găseşte motivaţia de a se pregăti pentru BAC şi a promova un examen pe care, la vârsta lui de acum nu îl vede util. A surprins echipa „Cu banii jos' când a spus că nu ar urma o facultate, pentru că niciuna nu i se pare utilă în momentul de faţă, dar mai ales atunci când, contrar pregătirii sale, a reuşit să treacă castingul.

Nu are un super job, dar are o familie frumoasă şi încrederea că poate, prin cunoştinţele sale, să câştige marele premiu pus în joc la „Cu banii jos'.  Giancarlo vine în show-ul lui Dan Negru însoţit de soţia sa. Dacă va reuşi el să convingă publicul că BAC-ul n-are nicio relevanţă atunci când vine vorba de cultură generală şi, mai ales, dacă se va întoarce din Turcia cu marele premiu, rămâne de văzut miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare