; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FWRO

Nu a mai rezistat lângă familia regală! Prințul Harry s-a întors în Statele Unite

21 April 2021

Prințul Harry nu a mai rezistat în Marea Britanie hotărând astfel să se întoarcă la Meghan Markle și fiul său, Archie, în Statele Unite.

Deși presa britanică scria că Harry va sta acasă până la finalul acestei săptămâni pentru a-i fi alături Reginei Elisabeta a II-a la aniversarea zilei sale de naștere, care este astăzi, miercuri 21 aprilie, se pare că acesta nu a mai putut rezista. Prințul a stat acasă o săptămână pentru a participa la înmormântarea bunicului său.

Potrivit celor de la DailyMail prințul Harry ar fi ajuns deja în Statele Unite în după-amiaza zilei de marți. Mașina sa a fost surprinsă de paparazzi ieșind din terminalul privat al aeroportului din Los Angeles și,  ulterior a fost reperată sosind în Montecito, acolo unde el și Meghan Markle locuiesc din vara anului trecut.

Harry a ajuns deja în Statele Unite fără a purta discuții intime cu tatăl său, Chales, ori cu fratele său William. Se pare că niciunul dintre cei doi nu are încredere suficientă pentru a purta o discuție între patru ochi, au declarat surse pentru PageSix. Cei trei au purtat o singură discuție, potrivit DailyMail, care a avut loc sâmbătă, la scurt timp după funeraliile prințului Philip. O discuție care se pare că  nu a remediat pe deplin nicio crăpătură în familia regală.

Charles și William ar fi fost de acord să vorbească cu Harry numai dacă ar exista martori la întâlnirea lor, deoarece moștenitorul tronului și fiul său mai mare s-au temut că s-ar putea scurge informații în presă, au mai spus sursele.

Când Charles și William l-au contactat pe Harry luna trecută în urma interviului pe care el și soția Meghan Markle l-au oferit lui Oprah Winfrey, știrea a ajuns cu rapiditate în presă. Atunci, Gayle King, a dezvăluit că discuțiile „nu au fost productive'.

O altă sursă a adăugat că „sunt încă primele zile' și că „există o cale de parcurs' în remedierea rupturii familiei.

Harry și William, în vârstă de 38 de ani, au fost văzuți purtând o scurtă conversație amabilă sâmbătă când părăseau slujba funerară a lui Philip. Cu toate acestea, acea discuție a fost scurtă și în public.

Harry va începe acum a doua carantină de 10 zile – o cerință pentru persoanele care călătoresc în SUA, deși nu este obligatorie spre deosebire de Marea Britanie, unde Harry a stat în carantină timp de 5 zile.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare