Homepage  / Netflix

Noutățile Netflix august 2024. Ce filme și seriale noi apar pe platforma de streaming în august

Noutățile Netflix august 2024. Ce filme și seriale noi apar pe platforma de streaming în august

de Roxana Mirea,

August ne întâmpină cu propuneri chic, titluri care vin cu un je ne said quoi și producții de luat în vacanță. Cu alte cuvinte, luna asta ți-am pregătit: Emily in Paris: Sezonul 4, Partea 1, un nou capitol din rom-com-ul american creat de Darren Star, cu Lily Collins în rolul principal; The Umbrella Academy: Sezonul 4, un ultim capitol din producția bazată pe seria de romane grafice scrise de Gerard Way, în care personajele trebuie să se reunească pentru ultima oară ca să îndrepte lucrurile; The Union, un film care propune o incursiune în lumea superspionilor și a agenților secreți, cu Mark Wahlberg și Halle Berry în rolurile principale.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: A Good Girl’s Guide to Murder, un serial BBC bazat pe romanul cu același nume scris de Holly Jackson, cu Emma Myers (Wednesday) în rolul principal; Daughters, un documentar care face lumină asupra complexității legăturilor familiale tensionate din cauza barierelor neiertătoare ale sistemului de justiție penală, Pretty Guardian Sailor Moon Cosmos The Movie, o nouă serie cu bine cunoscuta eroină, unde prietenii lui Sailor Moon sunt ținta unui nou inamic formidabil, care amenință să distrugă totul și să domine cosmosul.

În plus, primul sezon din Lia – Soția Soțului Meu, precum și seria Lost & filmele Bohemian Rhapsody, Call Me By Your Name, Her, Passengers și Split vin pe platformă, așa că nu uita să le adaugi în lista ta!

Titlurile lunii august 2024 la Netflix

THE UMBRELLA ACADEMY: SEZONUL 4, din 8 august 2024

Frații Hargreeves s-au împrăștiat care încotro după confruntarea explozivă de la Hotel Oblivion, care a dus la o resetare completă a liniei lor temporale. Deposedați de puteri, sunt lăsați să se descurce singuri, fiecare dintre ei trebuind să se adapteze, cu mai mult sau mai puțin succes, la o nouă normalitate. Cu toate acestea, capcanele noilor realități cu care se confruntă se dovedesc greu de ignorat pentru mult timp. Tatăl lor, Reginald, viu și nevătămat, a ieșit din umbră și a intrat în atenția publicului, supraveghind un imperiu de afaceri puternic și nefast. O asociație misterioasă, intitulată Paznicii, organizează întâlniri clandestine, crezând că realitatea în care trăiesc membrii săi este o minciună și că urmează o mare confruntare. În timp ce aceste noi forțe ciudate conspiră în jurul lor, cei de la Umbrella Academy trebuie să se reunească pentru ultima oară ca să îndrepte în sfârșit lucrurile, riscând să tulbure pacea șubredă pentru care au îndurat atât de multe.

Producția The Umbrella Academy este bazată pe seria de romane grafice scrise de Gerard Way, ilustrate de Gabriel Bá și publicate de Dark Horse Comics. Serialul este produs de Universal Content Productions pentru Netflix.

| Creat pentru televiziune de: Steve Blackman
| Realizat de: Steve Blackman
| Bazat pe benzile desenate publicate de Dark Horse Comics, create de: Gerard Way și Gabriel Bá (co-producători executivi ai acestui serial)
| Producători executivi: Steve Blackman, Jennifer Cecil, Mike Richardson, Keith Goldberg, Scott Stuber, Beau Bauman, Pascal Verschooris, Jesse McKeown, Abbey Morris și Jeremy Webb
| Produs de: UCP, o divizie a Universal Studio Group, pentru Netflix
| Cu: Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min,Ritu Arya, Colm Feore, Nick Offerman, Megan Mullally, David Cross

EMILY IN PARIS: SEZONUL 4, PARTEA 1, din 14 august 2024

Viața lui Emily în Paris poate fi dramatică, dar ea este pregătită să facă alegeri îndrăznețe pentru a obține tot ce își dorește de la orașul și bărbatul visurilor ei.

În urma evenimentelor dramatice petrecute la nunta nereușită a lui Camille și Gabriel, Emily este indecisă: nutrește sentimente puternice pentru doi bărbați, însă Gabriel așteaptă un copil cu fosta sa iubită, iar cele mai mari temeri ale lui Alfie în privința ei și a lui Gabriel s-au adeverit. La serviciu, Sylvie este nevoită să se confrunte cu o dilemă spinoasă din trecut pentru a-și salva căsnicia, iar echipa Agence Grateau este afectată de restructurări de personal. Mindy și trupa sa se pregătesc pentru Eurovision, dar când fondurile devin insuficiente, sunt nevoiți să facă economii. Emily și Gabriel colaborează pentru a obține steaua Michelin, iar atracția dintre cei doi este incontestabilă. Însă două mari secrete sunt pe cale să le spulbere toate visurile.

| Creator / Producător executiv / Scenarist: Darren Star
| Producători executivi: Tony Hernandez, Lilly Burns, Andrew Fleming, Alison Brown, Robin Schiff
| Co-producători executivi: Stephen Brown, Grant Sloss, Joe Murphy
| Prducători: Ryan McCormick, Raphaël Benoliel, Lily Collins, Jake Fuller
| Produs de: MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions și Jax Media
| Cu: Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie, Lucien Laviscount

PARTEA 1 DIN 15 AUGUST
PARTEA 2 DIN 12 SEPTEMBRIE

THE UNION, din 16 august 2024

Mike (Mark Wahlberg), un muncitor în construcții din Jersey, bine ancorat în realitate se trezește aruncat în lumea superspionilor și a agenților secreți când iubita lui din liceu, Roxanne (Halle Berry), îl recrutează pentru o misiune cu miză mare a serviciilor secrete ale SUA.

| Regizat de: Julian Farino
| Scris de: Joe Barton, David Guggenheim
| Produs de: Mark Wahlberg, Stephen Levinson, Jeff G. Waxman
| Producător executiv: Jennifer Madeloff
| Cu: Mark Wahlberg, Halle Berry, Mike Colter, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jessica De Gouw, Alice Lee, Jackie Earle Haley, J.K. Simmons

Seriale Netflix care apar în august 2024 

1 AUGUST 2024

A Good Girl’s Guide to Murder – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Ghidul pentru crimă al unei fete cuminți

La cinci ani după uciderea unei fete de 17 ani dintr-un orășel liniștit din Anglia, o studentă decide să descopere adevărul și să expună criminalul.

From Me to You: Kimi ni Todoke: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: From Me to You: Kimi ni Todoke: Sezonul 3

Recent cuplați, Sawako și Kazehaya ies la prima întâlnire, pleacă într-o excursie și fac și multe altele. Totodată, vedem și poveștile de dragoste ale prietenilor lor.

Love is Blind: Mexico – SERIAL NETFLIX – episoade săptămânale 

Titlu localizat: Dragoste pe nevăzute: Mexic

Aceste persoane singure se vor logodi, chiar dacă nici măcar nu s-au văzut în persoană. Experimentul despre dragostea pe nevăzute premiat cu Emmy vine și în Mexic.

Unstable: Season 2 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Instabil: Sezonul 2

Ellis își împinge fiul reticent să preia frâiele companiei sale de biotehnologie, în timp ce succesul acesteia atrage oameni noi, dar și rivalități.

6 AUGUST 2024

Rising Impact: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Rising Impact: Sezonul 2

Gawain, copilul-minune al golfului, și echipa japoneză de la Academia Camelot concurează cu jucători talentați din SUA și Regatul Unit în mult râvnita Cupă Camelot.

The Influencer – SERIAL NETFLIX 

Numeroși coreeni se înfruntă pentru titlul de cel mai important influencer de pe rețelele sociale. Cine va atinge culmea puterii și popularității?

7 AUGUST 2024

Love Is Blind: UK – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Dragoste pe nevăzute: Marea Britanie

Emma și Matt Willis găzduiesc un experiment social în care celibatari britanici caută dragostea și se logodesc înainte să se întâlnească personal. Dar cine va spune „Da”?

8 AUGUST 2024

Shahmaran: Season 2 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Şahmaran: Sezonul 2

O forță întunecată puternică reînvie, iar Şahsu și Maran trec printr-o serie de încercări care vor hotărî soarta lor și a omenirii.

9 AUGUST 2024

Blue Ribbon Baking Championship – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Blue Ribbon Baking: Competiția rețetelor câștigătoare

Cofetari premiați la bâlciurile statale din SUA se întrec pentru prima oară într-un concurs culinar unic pentru a câștiga admirație și 100.000 de dolari.

10 AUGUST 2024

Romance in the House – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Iubirea de acasă

După ce afacerea lui dă faliment, un bărbat își lasă familia în urmă timp de 11 ani. Revenirea lui ca proprietar înstărit iscă o revedere cu scântei.

17 AUGUST 2024

Love Next Door – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Dragostea de alături

Dorind să-și refacă viața, o femeie se întoarce în Coreea și își reîntâlnește prietenul din copilărie, cu care împarte un trecut complicat.

20 AUGUST 2024

Terror Tuesday: Extreme – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Marțea terorii: Extrem

Inspirat de emisiunea radio thailandeză „Angkhan Khlumpong”, serialul prezintă opt povești bazate pe experiențe paranormale adevărate de la ascultători.

21 AUGUST 2024

Back to 15: Back to 18 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Din nou la 15 ani: Din nou la 18 ani

Anita e dusă în anul 2009 de o distorsiune pe fotoblog și trebuie să se descurce cu viața universitară. Apoi, își dă seama că nu e singura călătoare în timp.

The Accident – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Tragicul accident

Petrecerea unei zile de naștere ia o întorsătură tragică, iar efectele acesteia zdruncină o comunitate bogată și unită, destrămând familii, prietenii și frângând inimi.

22 AUGUST 2024

Baby Fever: Season 2 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Un copil cu orice preț: Sezonul 2

Specialista în fertilitate Nana încearcă să împace viața de mamă singură cu încrengătura complicată de minciuni pe care a creat-o, dar trecutul o ajunge din urmă.

GG Precinct – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Secția Gia-Gun

Un căpitan de poliție fără experiență și un detectiv zănatic trebuie să rezolve ghicitorile mortale ale unui ucigaș în serie care lasă jocuri de cuvinte la locul crimei.

Pretty Guardian Sailor Moon Cosmos The Movie – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Frumoasa luptătoare Sailor Moon Cosmos: Filmul

Unul câte unul, apropiații și prietenii lui Sailor Moon sunt ținta unui nou inamic formidabil, care amenință să distrugă totul și să domine cosmosul.

29 AUGUST 2024

Chastity High – SERIAL NETFLIX 

La un liceu ultraelitist, regula „Iubirea interzisă” face ca elevii prinși într-o relație să fie exmatriculați, dar una dintre eleve își ajută colegii pe bani.

KAOS – SERIAL NETFLIX 

În timp ce pe muntele Olimp domnește discordia și atotputernicul Zeus cade pradă paranoiei, trei muritori sunt sortiți să schimbe viitorul omenirii.

Represent: Season 2 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Singurul candidat: Sezonul 2

Mandatul de președinte a lui Stéphane Blé a început prost, acesta confruntându-se cu amenințări cu moartea, proteste, gafe internaționale și afaceri interne problematice.

TERMINATOR ZERO – SERIAL NETFLIX

Un războinic dintr-un viitor postapocaliptic călătorește în 1997 pentru a proteja un om de știință vânat de un cyborg indestructibil și lipsit de sentimente.

30 AUGUST 2024

A-List to Playlist – SERIAL NETFLIX 

Cu o carieră de 20 de ani în actorie, Cho Jung-seok acceptă provocarea de a debuta în calitate de cântăreț în 100 de zile, mobilizându-și întreaga rețea pentru a reuși!

Evoto

Breathless – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Sufocant

O echipă medicală pasionată este dedicată salvării vieților pacienților dintr-un spital public, unde tensiunile și romantismul ridică pulsul personalului.

Filme Netflix care apar în august 2024

1 AUGUST 2024

Borderless Fog – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Ceață nemărginită

O detectivă din capitală cercetează o serie de crime înfiorătoare de-a lungul graniței dintre Indonezia și Malaezia, confruntându-se cu fantome din propriul trecut.

2 AUGUST 2024

Rebel Moon — Part One: Director’s Cut – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Rebel Moon – Partea 1: Versiunea regizorului

Expansiv, extrem, exploziv. Un străin misterios de pe o lună pașnică adună o trupă de războinici în filmul lui Zack Snyder „Rebel Moon – Capitolul 1: Potirul sângelui”.

Rebel Moon — Part Two: Director’s Cut – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Rebel Moon – Partea 2: Versiunea regizorului

Rebelii de pe o lună îndepărtată au o misiune imposibilă în „Rebel Moon – Capitolul 2: Blestemul iertării”, parte a epopeii SF regizate de Zack Snyder.

7 AUGUST 2024

Lolo and the Kid – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Lolo și copilul

Un escroc și copilul pe care l-a luat de suflet păcălesc în mod obișnuit bogătași, dar o ocazie unică în viață ar putea pune capăt legăturii lor.

9 AUGUST 2024

Mission: Cross – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Agentul de acasă

În testul suprem al căsniciei, un agent devenit casnic este atras într-o misiune periculoasă împreună cu soția sa detectiv, care nu știe nimic despre trecutul lui.

Phir Aayi Hasseen Dillruba – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: O frumusețe ucigătoare 2

Cu polițiștii din Agra pe urmele lor, Rani și Rishu plănuiesc să fugă împreună. Dar când planurile lor eșuează, Rani cere ajutorul unui admirator liniștit.

21 AUGUST 2024

Nice Girls – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Fetele din Nisa

Deși au metode complet diferite, o polițistă răzbunătoare și o detectivă germană fac echipă pentru a salva Nisa de la dezastru, într-un film despre camaraderia feminină.

23 AUGUST 2024

Incoming – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Bobocii

Prima lor săptămână de liceu. Cea mai mare petrecere a anului. Patru adolescenți au în față o noapte de haos și dezmăț. Se va lăsa cu greșeli…

Tòkunbọ̀ – FILM NETFLIX

Un fost contrabandist de mașini are trei ore să o predea pe fiica unui oficial guvernamental răpitorilor ei, altfel familia lui va avea de suferit.

28 AUGUST 2024

Untamed Royals – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Privilegiu pătat

Un grup de adolescenți bogați comit tot felul de infracțiuni, de la unele mărunte la comploturi periculoase, care au consecințe haotice, dar nu pentru ei.

30 AUGUST 2024

The Deliverance – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Redempțiunea

Luptând cu proprii demoni și sperând să o ia de la capăt, Ebony, o mama singură, se mută cu copiii într-o casă nouă, dar descoperă că aceasta este locuită de ceva rău.

(Un)lucky Sisters – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Surorile (ne)norocoase

Când tatăl lor moare pe neașteptate, două surori înstrăinate găsesc milioanele ascunse de acesta în spatele unui zid. Dar ar trebui să păstreze acești bani?

Special de comedie Netflix, august 2024

3 AUGUST 2024

Joe Rogan: Burn the Boats – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Joe Rogan, comedian renumit și prezentator de podcast, ne delectează cu cel de-al treilea show de stand-up Netflix la Majestic Theatre din San Antonio, Texas.

13 AUGUST 2024

Matt Rife: Lucid – A Crowd Work Special – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Matt Rife: Lucid – Interacțiune cu publicul

În prima emisiune specială Netflix care include interacțiunea cu spectatorii, Matt Rife discută cu publicul imprevizibil din Charlotte despre ce înseamnă să visezi.

20 AUGUST 2024

Langston Kerman: Bad Poetry – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Comedianul Langston Kerman vorbește despre creșterea unui copil de top, despre educarea adolescenților obraznici și aplicațiile de întâlniri ale soacrei sale.

Documentare Netflix care apar în august 2024 

1 AUGUST 2024

Mon Laferte, te amo – DOCUMENTAR NETFLIX

Artista chiliană Mon Laferte își descrie viața în Mexic: turneul internațional, cum se simte ca mamă și cele mai profunde răni din viața ei.

Mon Laferte in Mon Laferte, te amo. Cr. Courtesy of Netflix © 2024.

2 AUGUST 2024

Modern Masters: SS Rajamouli – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Maeștri moderni: SS Rajamouli

Acest documentar captivant explică succesul fulminant al regizorului S.S. Rajamouli, cu ajutorul unor interviuri cu familia și cu prieteni celebri.

7 AUGUST 2024

Secret World of Sound with David Attenborough – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Lumea secretă a sunetului, cu David Attenborough

În acest serial documentar captivant, narat de Sir David Attenborough, tehnologia audio avansată captează sunete din natură cum nu le-ai mai auzit până acum.

9 AUGUST 2024

Inside the Mind of a Dog – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: În mintea câinilor

Pornește într-o călătorie uluitoare în lumea câinilor cu acest documentar care aduce informații științifice și emoționale despre iubiții noștri prieteni.

14 AUGUST 2024

Daughters – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Fiice

Patru fete se pregătesc pentru un dans special tată-fiică împreună cu tații lor aflați la închisoare, ca parte a unui program unic de dezvoltare a relațiilor paternale în cadrul unui penitenciar din Washington, D.C., SUA.

Worst Ex Ever – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Foști de coșmar

De la trădări înfricoșătoare la comploturi criminale, acest serial documentar despre crime reale disecă partea întunecată a iubirii prin poveștile martorilor oculari.

20 AUGUST 2024

Untold: The Murder of Air McNair – DOCUMENTAR NETFLIX 

Documentarul urmărește ascensiunea lui Steve McNair, legendarul quarterback din NFL și detaliile frapante ale uciderii lui din 2009.

21 AUGUST 2024

Wyatt Earp and The Cowboy War – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Wyatt Earp și războiul dintre cowboy

Lupta legendară dintre Wyatt Earp și Ike Clanton este reconstituită în această dramă-documentar dură despre schimbul de focuri care a definit o epocă.

22 AUGUST 2024

Secret Lives of Orangutans – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Viețile secrete ale urangutanilor

Un documentar narat de David Attenborough despre o familie de urangutani din mai multe generații, care își trăiesc în copaci reușitele și eșecurile.

23 AUGUST 2024

Untold: Sign Stealer – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Povești din sport: Hoțul de semne

Documentarul spune povestea scandalului în care a fost implicat un membru talentat din personalul tehnic al unei echipe de fotbal din Michigan.

Netflix pentru copii și familie în august 2024 

2 AUGUST 2024

Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE 

Titlu localizat: Sandy Obrăjori: Salvăm Fundul Oceanului

Când Fundul Oceanului este scos la suprafață, veverița savantă Sandy Obrăjori și amicul ei SpongeBob Pantaloni Pătrați pleacă în Texas pentru a-și salva orașul.

5 AUGUST 2024

Gabby’s Dollhouse: Season 10 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE 

Titlu localizat: Casa de păpuși a lui Gabby: Sezonul 10

Sărbătorește diverse ocazii cu Gabby și prietenii ei, de la o zi de naștere până la Ziua familiei și Ziua pe dos. La Casa de păpuși, este sărbătoare în fiecare zi!

19 AUGUST 2024

CoComelon Lane: Season 3 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE 

Titlu localizat: CoComelon: Aventuri pe strada noastră: Sezonul 3

Elevii de la Academia Melon Patch vor s-o surprindă pe învățătoarea Appleberry cu un număr muzical special! Dar ce pot face când toate planurile le sunt date peste cap?

Serial românesc pe Netflix, în august 2024

LIA – SOȚIA SOȚULUI MEU

Când viața o încearcă, o balerină aspirantă se angajează la vila unei familii înstărite, unde se îndrăgostește de un bărbat cu un trecut romantic complicat și ascuns.

| Regizat de: Bogdan Dumitrescu, Radu Dumitru, Ruxandra Ion
| Scris de: Bianca Mina
| Cu: Ana Bodea, Stefan Floroaica, Ilinca Goia, Ioana Blaj, Constantin Cotimanis, Carmen Ionescu, Alexandru Ion, Doinita Oancea, Tina Duceac, Valeriu Ilisie, Oana Zara, Bogdan Ta

Titluri licențiate pe Netflix în august 2024 

1 AUGUST 2024

  • Armageddon Time
  • Blue Lagoon: The Awakening
  • Bohemian Rhapsody
  • Call Me by Your Name
  • Ferdinand
  • Hancock
  • Happiest Season
  • Her
  • Midnight Express
  • Passengers
  • Pokémon Detective Pikachu
  • Return to the Blue Lagoon
  • Sense and Sensibility
  • Something New
  • Straight Outta Compton
  • Take Me Home Tonight
  • The Blue Lagoon
  • The Meg
  • The Good Liar
  • The Witch
  • Warcraft

2 AUGUST 2024

  • A Clean Sweep: 2024

4 AUGUST 2024

  • LEGO Ninjago: Dragons Rising: Sezonul 2

8 AUGUST 2024

  • A Different World: Sezoanele 1-6
  • Kingsman: The Golden Circle
  • Kingsman: The Secret Service

14 AUGUST 2024

  • M3GAN
  • Marcel the Shell with Shoes On

15 AUGUST 2024

  • Lost: Sezoanele 1-6
  • Mission: Impossible
  • Mission: Impossible II
  • Mission: Impossible III
  • Mission: Impossible – Fallout
  • Mission: Impossible – Ghost Protocol
  • Mission: Impossible – Rogue Nation
  • Suicide Squad

16 AUGUST 2024

  • Lucy
  • Night School
  • Split
  • The Green Mile
  • Unbroken

25 AUGUST 2024

  • The Flash

28 AUGUST 2024

  • Buzz House
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton