Homepage  / Televiziune

Noutățile lunii septembrie 2024 la National Geographic și National Geographic Wild

Noutățile lunii septembrie 2024 la National Geographic și National Geographic Wild

de Redactia Tvmania,

În luna septembrie explorăm lumea în cele mai surprinzătoare moduri, cu povești din toate colțurile lumii, de la sălbăticia neîmblânzită până la cele mai impresionante realizări ale umanității.

Unul dintre punctele culminante ale lunii este lansarea unui nou sezon al serialului „Europa Văzută de Sus”, care va debuta pe 24 septembrie. Pregătiți-vă să fiți uimiți de peisajele spectaculoase ale continentului nostru, surprinse dintr-o perspectivă unică.

Premierele lunii septembrie 2024 la National Geographic

EUROPA VĂZUTĂ DE SUS – SEZON NOU

Această serie spectaculoasă de călătorii aeriene dezvăluie cele mai frumoase zone ale Europei, așa cum nu au mai fost văzute până acum. De la un dispozitiv de ridicare a bărcilor care a doborât recorduri pe Riviera Poloneză, la o paradă spectaculoasă cu torțe în Marea Britanie și o paradă a monștrilor balcanici în munții Bulgariei, acest documentar realizat la înălțime dezvăluie tradițiile, inovațiile și descoperirile inginerești care continuă să modeleze națiunile moderne de astăzi.

Din 24 septembrie, în fiecare marți, la 22:00

MINCIUNI FATALE – SERIE NOUĂ

Lauren Collins de la The New Yorker urmărește ascensiunea și decăderea expertului în crime în serie Stéphane Bourgoin, a cărui carieră a fost construită pe o serie de minciuni întunecate care sunt, în sfârșit, demascate. Prin întorsăturile dramatice aduce se expunerea adevărului de către fanii detectivi, serialul oferă o perspectivă interesantă asupra fenomenului global al divertismentului centrat pe crime adevărate.

Din 13 septembrie, în fiecare vineri, la 22:00

ZBORUL – DOCUMENTAR SPECIAL

Realizat în șapte ani, acest documentar prezintă în detaliu viața remarcabilă a trei cupluri care sunt îndrăgostite de cel mai periculos sport din lume: base jumping. Este adesea considerat un sport imprudent pentru iubitorii de adrenalină, dar perspoanele prezentate în acest documentar celebrează viața și îți urmează visurile într-un mod care nu poate să nu ne inspire.

Sâmbătă, 28 septembrie, la 22:00

ACCIDENT AVIATIC: RECONSTITUIREA

Documentarul face analiza accidentelor aeriene, bazându-se pe relatările martorilor, înregistrări din cabină și simulări. Ar fi putut fi evitată tragedia? Descoperiți în episoadele serialului relatările accidentelor aviatice.

Din 26 septembrie, în fiecare joi, la 21:00

Premierele lunii septembrie 2024 la National Geographic Wild

SAFARI LETAL – SERIE NOUĂ

Vă invităm să urmăriți un documentar captivant pe National Geographic Wild, care vă va purta într-un safari de neuitat. În această aventură epică, veți fi martorii unor întâlniri spectaculoase și comportamente uimitoare ale faunei sălbatice. Documentarul oferă informații fascinante despre viața animalelor în habitatul lor natural, evidențiind relațiile complexe și interacțiunile dintre diverse specii.

Din 1 septembrie, în fiecare dumincă, la 19:00

ASIA SĂLBATICĂ – BLOC DE PROGRAME

Asia este cel mai populat și cel mai mare continent al lumii din emisferele de nord și de sud, cu cea mai lungă linie de coastă din lume și cu cele mai înalte și cele mai joase puncte de pe suprafața Pământului. Continentul adăpostește, de asemenea, o biodiversitate mai mare, cu unele dintre cele mai emblematice și pe cale de dispariție specii de pe planetă. În septembrie, National Geographic Wild explorează Mongolia, Arabia, Vietnam și alte locuri asiatice uimitoare.

Din 7 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la 19:00

AMERICA NEEXPLORATĂ – BLOC DE PROGRAME

Uimitorul documentar „Parcuri Naționale: Statele Unite” explorează cele mai importante zone ale țării, alături de fauna sălbatică, istoria și valoarea lor culturală. Premiere: Parcuri Naționale: Statele Unite, Parcuri Naționale din America: Yellowstone, Lupii din Yellowstone: Moștenirea.

Din 3 septembrie, în fiecare marți, de la 19:00

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton