Homepage  / Televiziune

Noutățile lunii septembrie 2023 la Disney Channel și Disney Junior

Noutățile lunii septembrie 2023 la Disney Channel și Disney Junior
12

de Andra Stana,

Luna septembrie va fi plină de seriale și sezoane noi la Disney Channel și Disney Junior. Fie că preferă serialele live action sau animațiile, copiii pot găsi aici ceva pe gustul lor. Astfel, îndrăgitul și longevivul serial Tabără cu peripeții revine cu sezonul la Disney Channel, iar ratonul Scraggs are parte de multe experiențe inedite și în sezonul 2 al animației Taffy.

Pe Disney Junior, revin toți eroii îndrăgiți în noi episoade din serialele preferate ale micuților: Micii PompieriEvrica!Aventurile Tinerilor JediPăienjenelul Marvel și Prietenii Lui UimitoriEroii în Pijama (noi episoade). In plus, debutează serialul Kiya și Eroii din Kimoja, care prezintă aventurile pline de acțiune ale Kiyey, iubitoare de dansuri și arte marțiale, și ale prietenilor ei, Motsie și Jay. Ei sunt supereroi în orașul Kimoja și au ca misiune să redea bucuria și armonia în comunitatea lor.

Noutățile lunii septembrie 2023 la Disney Channel și Disney Junior

DISNEY CHANNEL – premierele lunii septembrie 2023

TABĂRA CU PERIPEȚII SEZONUL 6

tabara-cu-peripetii-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Lou, Parker, Destiny și Noah ajung la viitoarea fermă Kikiwaka din Dusty Tush, Wyoming. Consilierii Noah și Destiny sunt foarte ocupați cu camperii nou sosiți, inclusiv cu Bill, un descendent modest al celebrului cowboy Bill Pickett, care preferă să prindă vitele cu lasoul decât să petreacă timp cu prietenii; Winnie, o fată neînfricată care și-a câștigat porecla Wild Winnie încălcând regulile și aruncând, ocazional, lucruri în aer; și Jake, un băiat relaxat, care se întâmplă să fie și un fanatic al jocurilor video.

De luni până vineri, din 4 septembrie, de la 20:20

TAFFY SEZONUL 2

Bine ați venit la Conacul Muchmore, casa bogatei doamne Muchmore și a iubitului ei câine cu fundiță roșie, Bentley. Împreună, ei duc o viață luxoasă și fericită – spre deosebire de ghinionistul raton Scraggs, care mânâncă din gunoi și își petrece zilele privind cu gelozie la livrările constante de mâncare care sosesc în conac. Scraggs reușește să se infiltreze în conac deghizat într-o pisică pe nume Taffy și este adoptat de doamna Muchmore. Va reuși oare Bentley să îl demaște pe Scraggs în noul sezon?

De luni până vineri, din 11 septembrie, la 14:55

EROI PE JUMĂTATE – NOI EPISOADE

eroi-pe-jumatate-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 12

Urmăriți noi episoade cu frații vitregi Mo și Sam – ei au super-puteri pe jumătate, astfel că adolescența lor este plină de provocări.

De luni până vineri, din 28 august, la 15:50

ZIUA MIRACULOS: BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR

ziua-miraculos-buburuza-si-motan-noir-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 12

Pe 30 septembrie te invităm să sărbătorești o zi întreagă cu personajele tale preferate din îndrăgitul serial Miraculos: Buburuza și Motan Noir. Te așteaptă un maraton de episoade pe parcursul întregii zile cu aventurile celor doi supereroi!

Sâmbătă, 30 septembrie, de la 6:00

DISNEY JUNIOR – premierele lunii septembrie 2023

AVENTURILE MICILOR POMPIERI – BLOC DE PROGRAME

micii-pompieriIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 12

Acțiunea se petrece într-o lume fantastică în care vehiculele vorbitoare trăiesc, lucrează și se joacă cu oamenii care le conduc. Fie că salvează o mașină tânără care este blocată într-un copac, găsesc pui dalmațieni pierduți sau își ajută vecinii să-și facă provizii de urgență în timpul unei pene de curent, „Micii pompieri” vor reuși să evidențieze importanța muncii în echipă și ajutorul celorlalți locuitori ai orașului.

Intre 18 și 23 septembrie telespectatorii pot viziona episoadele cele mai pline de acțiune din serialul Micii Pompieri. Bo, Violet și Jayden trebuie să salveze cățeluși, pisoi, șopârle sau se confruntă furtuni și altele.

De luni până vineri, din 18 septembrie, de la 9:00

KIYA ȘI EROII DIN KIMOJA – SERIAL NOU

Kiya și eroii Kimoja prezintă aventurile pline de acțiune ale Kiyey, iubitoare de dansuri și arte marțiale, și ale prietenilor ei, Motsie și Jay. Ei sunt supereroi în orașul Kimoja, de inspirație sud-africană. Datorită puterilor lor alimentate de cristale, redau bucuria și armonia în comunitatea lor.

De luni până vineri, din 4 septembrie, la 17:00

EVRICA! NOI EPISOADE

evrica-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 12

„Evrica!” urmărește aventurile unei tinere inventatoare care trăiește într-o lume preistorică fantastică. Ea e o mare gânditoare vizionară ce își depășește cu mult epoca– ea fiind cea care a inventat roata. Într-un maraton de noi episoade, Evrica continuă să inventeze lucruri precum un robot de curățenie, un ceas cu alarmă și o cutie muzicală pentru a-și ajuta prietenii și familia..

Sâmbătă, 30 septembrie, la 17:00

AVENTURILE TINERILOR JEDI – NOI EPSIOADE

STAR WARS: YOUNG JEDI ADVENTURESIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 12

În fiecare sâmbătă, prietenii Kai, Lys și Nubs și pilotul Nash Durango pornesc în noi deplasări pline pe peripeții și misiuni eroice, explorând lumea și dobândind învățăturile Jedi.

Serialul animat îi urmărește pe tinerii Jedi în timp ce studiază căile Forței, explorează galaxia, ajută oamenii și creaturile care au nevoie și învață pe parcurs abilități valoroase necesare pentru a deveni Jedi. Acțiunea se desfășoară în Înalta Republică și îî are în centrul său pe Kai, Lys și Nubs, care sunt trimiși de maestrul Yoda să se antreneze la un templu Jedi în frumoasa lume Tenoo, sub tutela maestrei Zia. Împreună pornesc în aventuri pe Tenoo și în galaxie, la bordul lui Crimson Firehawk, alături de Nash și de droidul RJ-83. Ei îi ajută pe cei aflați în pericol, se luptă cu pirați ticăloși, descoperă ființe exotice, dar, în primul rând, învață ce înseamnă să fii un bun prieten.

În fiecare sâmbătă, din 2 septembrie, la 9:30

PĂIENJENELUL MARVEL ȘI PRIETENII LUI UIMITORI – NOI EPISOADE

paienjenelul-marvel-si-prietenii-lui-uimitoriIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 12

Peter Parker, Gwen Stacy și Miles Morales își continuă aventurile de super-eroi formând Echipa Spidey alături de noii Răzbunători – Iron Man, Ant-Man, Wasp și Reptil. Împreună, ei se confruntă cu noii răufăcători Electro, Black Cat, Sandman și Zola, într-un efort de a proteja nu doar comunitatea lor, ci și lumea din jurul lor.

De luni până vineri, din 11 septembrie, de la 9:30

EROII ÎN PIJAMA: APĂRĂTORII NOPȚII – NOI EPISOADE

Eroilor Pisoi, Bufniță și Sopi li se alătură noi eroi, creându-se o echipă mai mare și mai bună. Chiar la fix, căci au venit noi răufăcători în oraș. Eroii noștri îi vor înfrunta pe aceștia în oraș, în spațiu și în sălbăticia înghețată din Lumea de Gheață. Vorba lui Pisoi, „Dacă răul e peste tot și noi vom fi peste tot”.

Sâmbătă 16 septembrie, de la 17:00

Sursa foto: Disney Channel

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton