; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

WHATNAUGHT, CLOVER, SOFIA, ROBIN, MIA

Noutăţile lunii martie la Disney Junior

25 February 2014

WHATNAUGHT, CLOVER, SOFIA, ROBIN, MIAPostul Disney Junior lansează în luna martie noi episoade din cele mai îndrăgite seriale: „Sofia Întâi', „Doctorița Plușica', „Atacul Artei' și „Jake și Pirații din Țara de Nicăieri'.

Un episod special din „Clubul lui Mickey Mouse: Vrăjitorul din Dizz' va rula pe 1 martie la ora 10.25. Acest episod îi prezintă pe Minnie și pe Pluto pe spectaculosul tărâm Dizz. Cu ajutorul unor noi prieteni, cei doi îl roagă pe minunatul vrăjitor din Dizz să le îndeplinească dorințele.

Pe 10 martie la 08.20, Jake își sărbătorește ziua de naștere în „Jack și Pirații din Țara de Nicăieri: Petrecerea aniversară a lui Jake', cu episoade duble în timpul săptămânii şi episoade scurte precum și un episod special dedicat sărbătoritului. În data de 2 martie la ora 17.20, Disney Junior prezintă filmul „Doamna și Vagabondul 2: Aventura neisprăvitului'.

Disney Junior aniversează 2 ani de prezență în România pe 1 Martie. Brandul multi-platformă dedicat copiilor cu vârste între 2 și 7 ani și familiilor acestora a cunoscut o creștere impresionantă, clasându-se al doilea ca număr de telespectatori între posturile de desene animate, potrivit datelor Kantar Media.

Au fost doi ani extraordinari pentru Disney Junior în România, în decursul cărora canalul a devenit rapid destinaţia preferată nu doar a copiilor, ci și a părinților lor. Ne-am bucurat să vedem că familiile românilor îndrăgesc programele noastre, ce încântă copiii prin poveştile lor', a declarat Maciej Bral, VP & General Manager Disney Channels, CEE.

Filmul „Cloud 9', cu Dove Cameron în rolul principal, are premiera sâmbătă, 15 martie, de la 11:30. Acţiunea din „Cloud 9' are loc deasupra munţilor acoperiţi de zăpadă în lumea plină de adrenalină a snowboarding-ului competiţional. Filmul original Disney Channel, “Cloud 9”, spune povestea a doi snowboarderi care trebuie să se auto-depăşească pentru a-şi realiza visele. Kayla Morgan este un snowboarder care a fost lăsat baltă de echipa sa şi Will Cloud este un fost campion de snowboard care se zbate să reuşească după ce cariera sa a luat sfârşit.

Urmăreşte episoadele din serialul „Baftă Charlie' şi vezi cum evoluează relaţia dintre Teddy şi Beau, în programul special de miercuri, 5 martie, de la 18:55.

Pregăteşte-te să ieşi din galaxie, în noul serial animat de comedie de la Disney Channel, „Hoinarul Intergalactic', creat şi produs de câştigătorul premiului Emmy, Craig McCracken (Casa Foster pentru Prieteni Imaginari, Fetiţele Powerpuff). Noua comedie prezintă povestea celor mai buni prieteni: călătorul intergalactic veşnic optimist şi binefăcătorul Wander, împreună cu Sylvia, calul iute la mânie, dar loial.

În primul episod numit „Măreţul' (sâmbătă, 29 martie, de la 10:00), Lord Hater va avea multe de pierdut când dorinţa de control şi de competiţie pune stăpânire pe el şi acceptă provocarea lui Wander să demonstreze cine este cel mai bun din galaxie! Wander şi Sylvia încearcă să înmoaie inima monstrului zburător uriaş al Lordului Hater, aducându-i înapoi oul pierdut. Sylvia trebuie să înveţe să fie delicată şi practică.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare