; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maxresdefault (1)

Noutățile lunii martie la Disney Channel și Disney Junior

26 February 2021

Luna martie aduce noutăți pe micile ecrane și pentru cei mici! Disney Channel și Disney Junior a pregătit o serie de premiere a serialelor animate deja cunoscute și programe speciale de weekend. 

 

Noutățile lunii martie la Disney Channel

NE VEDEM LA PARIS: PREMIERA SEZONULUI 3

Serialul o are în centrul său pe Lena Grisky, prințesa rusoaică ce călătorește accidental în timp și rămâne captivă în secolul nostru. În sezonul 3, Lena termină ultimul an la Școala de Opera Și Balet din Paris, și concurează împotriva celor mai buni balerini pentru a ocupa un loc în Companie în timp ce învață mai multe lucruri despre adevărata sa identitate de descendent al unui Călător în Timp.

 

Din 22 martie, de luni până vineri, de la ora 20.00.

 

LEGILE LUI MILO MURPHY: PREMIERA SEZONULUI 2

Serialul este o comedie animată de aventuri ce îl are în centrul său pe Milo Murphy, în vârstă de 13 ani care este stră-stră-stră-stră-strănepotul celui cu numele omonim, care a dat numele „Legilor lui Murphy'. Milo este personificarea Legilor lui Murphy, iar atunci cand un lucru poate să meargă prost, va merge prost; dar el este pregătit pentru orice, fiind înarmat cu o mulțime de cunoștințe, un rucsac plin de provizii și avându-i alături pe neînfricații săi prieteni, Melissa și Zack. Sezonul doi îl urmărește pe Milo și pe prietenii lui pe măsură ce se confruntă cu mai multe calamități și probleme precum noul coleg al lui Milo, Dr. Doofenshmirtz, ce aduce propria versiunea de haos în aventurile lor sălbatice.

 

Din 1 martie, de luni până vineri, de la ora 14.30.

 

CASA LUI RAVEN: PREMIERA SEZONULUI 4

Serialul Casa lui Raven’ urmărește poveștile amuzante și aventurile a două prietene, Raven și Chelsea, fiecare divorțate și cu proprii copii – gemenii lui Raven, Booker și Nia, și fiul lui Chelsea, Levi – și care locuiesc împreună într-o casă agitată, dar amuzantă, în care uneori apare și cea mai bună prietenă a gemenilor și vecina lor, Tess.  Fără ca cei mici să știe, Raven are viziuni din viitor și, fără ca ea să știe, fiul ei, Booker descoperă că are aceeași abilitate. Ei pot vedea în viitor doar suficient pentru a încerca să-l schimbe, iar umorul apare atunci când Raven și Booker încearcă să înțeleagă viziunile, pe măsură ce navighează prin viața de zi cu zi într-o gospodărie agitată, dar plină de iubire. Sezonul 4 aduce noi viziuni și multe momente amuzante în casa lor!

 

Din 29 martie, de luni până vineri, de la 19:00

 

 

 

 

 

Noutățile lunii martie la Disney Junior

 

 

MICKEY MOUSE: AVENTURI ÎNCURCATE, EPISOADE NOI  (Sezonul 3)

 

Mickey și gașca, alături de Chip și Dale, pornesc în aventuri amuzante și distractive în împrejurimile Hot Dog Hills, dar și în locuința plină de gadgeturi a lui Mickey, în atelierul mecanic al lui Mickey și al lui Minnie și în biroul Ajutoarelor Abile Daisy și Cuckoo Loca. Gândit să ofere lecții despre prietenie, lucru în echipă și comunitate, fiecare episod are două părți de câte 11 minute cu o pauză între ele în care Mickey invită copiii să danseze împreună pe noul cântec „Hot Dog!’

 

Din 1 martie, de luni pana vineri, de la 18:00

 

 

EROII ÎN PIJAMA, NOI EPISOADE DIN SEZONUL 4

În luna martie, noul sezon continuă cu multe aventuri cu Pisoi, Șopi și Bufniță în rol principal. Cei trei eroii fac echipă împotriva lui Mungiku și a planurilor sale diabolice  de luptă, inclusiv sabotarea misiunilor lor prin farse amuzante. De asemenea, Pisoi va dori să-și mărească viteza dar, făcând acest lucru, reduce puterea prietenilor săi. Iar Sopi apelează la Armadylan pentru a se antrena suplimentar.

 

Din 15 martie, de luni până vineri, de la 17:30

 

ELENA DIN AVALOR – LANSAREA SEZONULUI 3 ȘI NOI EPISOADE

 

Prințesa Elena și prietenii ei cei mai apropiați continuă să o caute pe vrăjitoarea Ash Delgado și pe fiica sa Carla, care încă sunt în libertate. Cu ajutorul stăpânului și al mentorului ei de șapte ani, Ash găsește locul în care maruvienii și-au uitat diferitele artefacte magice și mistice puternice prin puțul de cristal, care transformă, de asemenea, ființele vii în ființe mistice foarte puternice.

 

Din 22 martie, de luni până vineri, de la 20:30

 

MARATOANE DE WEEKEND

 

În fiecare zi de weekend, micuții telespectatori au parte de maratoane de distracție cu episoade consecutive din serialele lor preferate: „Blue',' T.O.T.S.', „Vampirina', „Eroii în Pijama', „Mickey Mouse: Aventuri Încurcate' și „Prietenii Cățeluși'.

 

Sâmbătă și duminică, de la 11:00

 

 

 DIMINEȚI CU MICKEY

 

Fiecare dimineață debutează cu episoade din „Vampirina' și multe alte episoade îndrăgite din serialele „Blue', „Mickey Mouse: Aventuri Încurcate', „Mickey Mouse Clubhouse' si „Gigantozaurul'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare