; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Django Unchained (2012)   filmstill

Noutățile lunii mai la AMC Networks. Seriale pline de acțiune și filme cu actori celebri, în listă

18 May 2021

Posturile din portofoliul AMC Networks aduc pe micile ecrane, în ultima lună de primăvară, seriale originale pline de acțiune, emisiuni distractive și filme cu actori celebri. Vedeți în cele ce urmează ce programe sunt în grila posturilor AMC, Filmcafe, TV Paprika, respectiv JimJam și Minimax în mai.

Potrivit unui comunicat de presă AMC Networks, luna aceasta, faimosul regizor de filme de groază Eli Roth se întoarce pe AMC cu un serial documentar în care analizează istoria acestui gen plin de fiori și spaime, în fiecare luni seară, de la ora 22:45.

Leonardo di Caprio și Jamie Foxx sunt actorii principali din filmul lunii de la Filmcafe, „Django Dezlănțuit', în data de 22 mai, de la ora 20:00.

Pentru pasionații de gătit, TV Paprika îl aduce în prim plan pe Donal Skehan, care va prezenta cele mai bune rețete pentru masa cu cei dragi, din 19 mai în „Bucate în familie cu Donal'.

Cei mai mici telespectatori au parte de noutăți la JimJam și Minimax, în desene educative și pline de umor, cu povești în care prietenia este darul cel mai de preț.

„Eli Roth: Istoria filmelor horror', la AMC în fiecare luni

Sursa foto: Facebook/RealEliRoth

Lunea, de la ora 22:45, sezonul doi din „Istoria groazei cu Eli Roth' sapă și mai adânc în catacombele fiorilor, exhumând pelicule de referință și clasici cult, în timp ce mestecă măruntaiele cinematografiei recente a groazei, se mai arată în documentul citat.

Serialul „Eli Roth: Istoria filmelor horror' cercetează puterea întunecată și distracția vicioasă oferită de filmele înfricoșătoare, arta realizării lor și modurile în care filmele de groază reflectă neliniștile vremurilor lor.

Povestea este relatată de Eli Roth și de o distribuție renumită de scriitori, regizori, actori, operatori, compozitori și artisti de efecte speciale.

Filmul „Django Dezlănțuit', filmul lunii mai la Film Cafe

Pelicula lunii mai la FilmCafe este un film american din anul 2012, scris și regizat de Quentin Tarantino. Pentru seara de 22 mai, postul Film Cafe a pregătit „Django Dezlănțuit': acesta începe la ora 20.00.

Acțiunea are loc în sudul Statelor Unite, cu doi ani înainte de Războiul Civil. Django (interpretat de Jamie Foxx) este un sclav al cărui trecut plin de violență îl aduce în serviciul lui King Schultz (interpretat de Christoph Waltz), un vânător de recompense aflat pe urmele a doi ucigași, frații Brittle. Django este singurul care poate să-l ajute să ajungă la ei. In schimb, Schultz îi promite să-l elibereze.

„Bucate în familie cu Donal' se vede la TV Paprika

Sursa foto: Facebook/Donal Skehan

Premiera emisiunii „Bucate în familie cu Donal' este programată pe 19 mai, de la ora 21:00.

În această serie, Donal Skehan prepară familiei mâncărurile sale preferate, de la rețete rapide pentru zilele lucrătoare încărcate până la mic-dejunuri mai leneșe. Ne prezintă rețete inspirate din copilăria sa, cu care ne vom putea uimi prietenii și familia, inclusiv copiii.

Aventurile lui Chris și Martin Kratt se văd la Minimax în mai

Sursa foto: AMC Networks

Zilnic, de la ora 22:00

Urmariti aventurile lui Chris si Martin Kratt care intalnesc animale salbatice incredibile imbinand educatia stiintifica cu distractia si aventurile si calatorind in habitatele animalelor din intreaga lume. Fiecare aventura exploreaza viata unui animal si prezinta momente nemaivazute din viata animalelor salbatice. Toate sunt prezentate in povesti incitante cu aventuri, mister, salvari din situatii dificile si in stilul comic al fratilor Kratt.

Thomas și prietenii săi, în grila lunii mai la JimJam

Sursa foto: AMC Networks

Zilnic, de la 17:40 si 20:30

Cea mai indragita locomotiva vine la JimJam cu noi prieteni si cu o multime de aventuri pe Insula Sodor, pentru distractia micilor telespectatori.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare