; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

22 0

Noutățile lunii iunie la Disney Channel și Disney Junior

27 May 2020

In luna iunie, Disney Channel și Disney Junior vor difuza episoade noi ale serialelor preferate de cei mici și, odată cu vacanța mare, Disney Channel va difuza în fiecare weekend filme.

 

Noutățile Disney Channel

STRADA DALMAȚIENI 101 – EPISOADE NOI

Chiar în vacanță fiind, peripețiile și distracția se țin lanț pentru gălăgioșii locatari patrupezi din „Strada Dalmațieni 101'. Plecați în concediu în Cornwall, Dylan și Dolly își salvează familia nu o dată, ci de două ori. Astfel ajung să îl întâlnească pe Spike, un surfer relaxat care dezvoltă o sensibilitate pentru Dolly. Noile episoade încep din 13 iunie și se difuzează sâmbăta și duminica, de la ora 7.30

 

RELAXARE CU FILMELE FAVORITE

 

Odată cu vacanța vin și filmele în weekend. Pe 7 iunie, de la ora 12, Disney Channel difuzează îndrăgitul „Ratatouille', în weekendul 13-14 iunie urmează „Descendenții' și „Descendenții 2', „Bambi 2' și „Regele Leu 2: Regatul lui Simba', în weekendul 20 – 21 iunie, urmate de „Ziua Balului' și „Minciuna are picioare scurte' pe 27, respectiv 28 iunie. Filmele continuă la Disney Channel și pe 29 și 30 iunie, de la aceeași oră: „Cum să construieşti băiatul perfect' și „Aplicația'. Din 7 iunie, de la ora 12.00. 

SĂ IMPROVIZĂM! 

 

Owen și Blair concurează unul împotriva celuilalt într-un turneu de karate. Părinții lor, Byron și Rachel, ajung astfel în ciudata și neplăcuta situație de a-i susține fără a lua partea niciunuia. De marți până vineri, de la 15.30, iar din 15 iunie, în fiecare zi de luni până vineri, de la aceeași oră. 

 

Noutățile Disney Junior

BLUE, EPISOADE NOI

Simpatica Blue e pusă pe șotii. Un drum rapid cu tatăl ei la magazin se dovedește o mare provocare în momentul în care Blue se hotărăște să devină Mama. Din 15 iunie, de la ora 17.00.

O VARĂ ÎNCURCATĂ ȘI ÎNCĂRCATĂ

În fiecare zi de luni până vineri, de la ora 10.00 la 16.00, cele mai îndrăgite seriale vin la Disney Junior: „Clubul lui Mickey Mouse' și „Mickey Mouse: Aventuri încurcate', „Blue', „Sofia I', „Fancy Nancy Clancy', „Eroii în pijama', „Garda felină', „Transportul organizat al tuturor speciilor'. 

WEEK-END-URI CU PRIETENII

Dacă e week-end, prietenii din Garda felină, Doctorița Plușica, Vampirina, Clubul lui Mickey Mouse, Sofia I și Blue le dau întâlnire copiilor pentru și mai multe aventuri, în fiecare zi de sâmbătă și duminică, de la ora 12

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare