; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dalmatieni

Noutățile lunii iulie la Disney Channel și Disney Junior

29 June 2020

In luna iulie, Disney Channel și Disney Junior vor difuza episoade noi ale serialelor preferate de cei mici și, odată cu vacanța mare, ambele posturi vor difuza programe speciale și amuzante, de weekend.

 

Noutățile Disney Channel

NOI EPISOADE DIN STRADA DALMAȚIENI 101 

Calculatul și studiosul Dylan și-a găsit un nou domeniu de studiu – dansul, pentru care cere sprijinul lui D.J. O decizie cum nu se poate mai înțeleaptă având în vedere faptul că nimeni alta decât Clarissa cea cu nasul pe sus îi va cere la un moment dat lui Dylan să evolueze la petrecerea verii. Dante face predicții care se adeveresc, Dolly intră în bucluc după ce îi joacă o festă lui Hugo din care acesta ajunge să fie rănit, iar Hunter nu își propune nici mai mult nici mai puțin decât să fure haina de blană a Cruellei. Întâmplări de neratat cu trupa de căței pătați, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 7.30.  

FAMILIA GREEN LA ORAȘ, SEZONUL 2

 

Familia Green revine într-un sezon nou cu și mai multă distracție! Cricket, Tilly, Bill și bunica fac călătorii epice prin oraș și sunt mereu puși pe șotii, inclusiv cu vecinii. Cricket câștigă un rol în noua reclamă TV a Big Coffee, Bill își tranzacționează pickup-ul pentru o mașină electrică de ultimă generație, iar bunica îi convinge pe vecini că este vrăjitoare. Nicio zi nu seamănă cu alta cu familia Green! Din 18 iulie, în fiecare weekend, de la 8.30.

 

Noutățile Disney Junior

VARA ÎNCURCATĂ CONTINUĂ

Întâlnirile cu cei mai îndrăgiți eroi Disney Junior continuă în luna iulie de luni până vineri, de la ora 10.00 la 16.00 în „Clubul lui Mickey Mouse' și „Mickey Mouse: Aventuri încurcate', „Transportul organizat al tuturor speciilor', „Blue', „Doctorița Plușica', „Eroii în pijama', „Fancy Nancy Clancy',   „Sofia I' și „Vampirina'. 

 

ÎNTÂLNIRI SPECIALE DE WEEKEND

Sâmbăta și duminica, de la ora 12, copiii își pot revedea personajele favorite din „Sofia I', „Garda felină', „Clubul lui Mickey Mouse', „Doctorița Plușica', „Eroii în pijama', „Fancy Nancy Clancy', „Vampirina', în programe speciale, relaxante și amuzante, de weekend. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare