; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

PREETI, NEETI, MIRA, MIKKU, CHIKKU

Noutățile lunii ianuarie, la Disney Channel și Disney Junior

22 December 2020

Noul an aduce o serie de premiere la Disney Channel și Disney Junior, dar și deja mult iubitele animații de către micuți. Află în cele ce urmează noutățile lunii ianuarie, la Disney Channel și Disney Junior

 

Noutățile lunii ianuarie la Disney Channel

PREMIERĂ: SEZONUL 2 AL SERIALULUI SĂ IMPROVIZĂM'

Serialul „Sa improvizăm!' îmbină elemente de comedie și de improvizație dictate de publicul spectator și aduce în prim-plan viața noii familii Bennett-Blatt și provocările pe care le aduce aceasta. În sezonul doi, familia Bennett-Blatt este salvată în cele din urmă din mare, dar va descoperi ca tatăl răutăcios și oarecum imprevizibil al lui Rachel a fost dat afară din comunitatea sa de pensionari și are nevoie să se mute împreună cu familia. Sezonul include, de asemenea, animale „sălbatice', jurămintele de nuntă și numeroase fapte curajoase. Publicul din studio votează pentru scenarii nebunești în cadrul cărora actorii trebuie să improvizeze în timpul înregistrării spectacolului.

 

Din 4 ianuarie, de luni până vineri, de la 19:00

CEA MAI BUNA BONĂ DE PE PLANETĂ 

Anul începe cu o selecție specială de episoade din cele mai îndrăgite seriale de la Disney Channel: „Miraculos: Buburuza și Motan Noir', „Familia Green La Oraș', „Gabby Duran are grijă de extratereștrii', „Jessie', „Casa Lui Raven', „Ciudățeni' și filmul „Aventuri ale Dădacelor'.

Pe 1 ianuarie, de la 11:30 

 

 

FAMILIA GREEN LA ORAȘ: NOI EPISOADE DIN SEZONUL 2

Familia Green revine cu și mai mult umor în Oraș! Cricket, Tilly, Bill și Bunica continuă să aibă parte de aventuri epice în oraș și către inimile vecinilor. 

 

Din 30 ianuarie, sâmbătă și duminică, de la 16:00

NOI EPISOADE DIN ELENA DIN AVALOR, SEZONUL 3

Elena din Avalor continuă seria de aventuri epice pe măsură ce încearcă din răsputeri să își protejeze regatul, luptând cu o familie de vrăjitori răi. Totodată, învață să își controleze tot mai bine noile puteri magice.

Sâmbătă și duminică, din 9 ianuarie, la 15:30

Noutățile lunii ianuarie la Disney Junior

PREMIERĂ: NOI EPISOADE VAMPIRINA SEZONUL 3 

 

In finalul sezonului 2, Edgar a aflat secretul Vampirinei, așa că sezonul 3 se concentrează asupra consecințelor ce derivă din acest lucru. În primele episoade ale noului sezon, trupa Fetele Urlătoare va cere Fetelor Vampirine să cânte în deschiderea concertelor lor, într-un turneu prin mai multe orașe din Transilvania! De asemenea, fetele se vor întâlni cu o fantomă, cântăreț de orgă la Monster Hall of Music, iar bunicul va veni să o vadă pe Vee.

 

În fiecare zi, de luni, 11 ianuarie, de la 7:00 și în reluare de la 19:30

 

MIRA, DETECTIV REGAL

 

Recent numită în funcția de detectiv regal în Jalpur, un ținut de inspirație indiană, curajoasa Mira călătorește în tot regatul ajutând curtezani și cetățeni de rând deopotrivă! Nu ratați aventurile micuței îndrăznețe. 

În fiecare zi, de luni până vineri, din 11 ianuarie, de la 20:30

 

DIMINEȚI CU MICKEY 

 

Fiecare dimineață debutează cu noi episoade din Vampirina și multe alte episoade îndrăgite din serialele Mickey Mouse Clubhouse și Blue.

 

MARATOANE DE WEEKEND

 

În fiecare zi de weekend, micuții telespectatori au parte de maratoane de distracție cu episoade consecutive din serialele lor preferate: „Blue', „Micii-Muppets', ' T.O.T.S.', „Vampirina', „Eroii în Pijama', „Mira, Detectiv Regal' și „Prietenii Cățeluși'.

 

Sâmbătă și duminică, de la 11:00

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare