; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Regina la axn

FOTO. Noutăţile lunii ianuarie la AXN: „CSI: Cyber” și „Regina”

04 January 2017

Două seriale vin cu sezoane noi în această lună la AXN: „CSI: Cyber' se întoarce cu sezonul al doilea la AXN și „Regina' revine cu sezonul al treilea la AXN White.

Protagonista „CSI: CYBER' este Patricia Arquette

Protagonista „CSI: CYBER' este Patricia Arquette

CSI: Cyber' – sezonul al doilea

Din 5 ianuarie, de la ora 21.00, la AXN.

Echipa FBI ce se ocupă de infracţiuni petrecute în mediul digital, condusă de agentul special FBI Avery Ryan (Patricia Arquette), lucrează la rezolvarea unor cazuri complicate.

Avery, un psiholog comportamental devenit psihiatru, se ocupă de divizia de infracţiuni digitale. Din echipa pe care o conduce fac parte şi agentul special Elijah Mundo (James Van Der Beek), un tată singur şi fost soldat marin al Statelor Unite, savantul Daniel Krumitz (Charley Koontz), fostul hacker Raven Ramirez (Hayley Kiyoko), Brody Nelson (Shad Moss) şi directorul Simon Sifter (Peter MacNicol). Împreună, ei trebuie să rezolve crime ce au legătură cu internetul, agresiuni sexuale, şantaje şi orice alte infracţiuni ce au legătură cu domeniul digital, din jurisdicţia FBI-ului.

Cu: Patricia Arquette.

Acțiunea din „Regina' se petrece în 1557

Acțiunea din „Regina' se petrece în 1557

„Regina' – sezonul al treilea

Din 18 ianuarie, de la ora 21.00, la AXN White.

Serialul a cărui acţiune se petrece în 1557, prezintă viaţa reginei Mary a Scoţiei, așteptând mariajul cu viitorul Francis al II-lea al Franţei.

La curte, Mary trebuie să facă faţă politicilor schimbătoare şi jocurilor de putere, precum şi sentimentelor ei înfloritoare faţă de Francis şi avansurilor pe care i le face fratele vitreg bastard al lui Francis, Bash. Catherine de Medici, mama lui Francis, încearcă în secret să împiedice căsătoria, în urma prezicerii confidenţiale a lui Nostradamus că acest mariaj va duce la moartea lui Francis. Serialul prezintă şi aventurile servitoarelor lui Mary, Kenna, Aylee, Lola şi Greer, care îşi caută, la rândul lor, soţ la curte.

În cel de-al treilea sezon, o regăsim pe Regina Mary ce se străduiește să dețină în continuare puterea, în plină campanie a Reginei Elizabeth de a o sabota.

Cu: Adelaide Kane, Rachel Skarsten.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

'Străina' se mută în Franța! Premiera sezonului 2, în curând la AXN White

„Străina': primele informații despre sezonul 3

Serialul „Străina' a fost prelungit cu încă două sezoane

Sam Heughan („Străina') stă 5 ore la machiaj pentru scenele la bustul gol

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare