; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fa877d2096f84b01dac60319ce51b5ea

Noutățile lunii februarie la Disney Channel și Disney Junior

28 January 2021

Luna februarie vine pentru cei mici cu noi episoade și sezoane ale serialelor preferate pe Disney Channel și Disney Junior.

 

Noutățile lunii februarie la DISNEY CHANNEL

ÎNDRĂGOSTIȚI DE DISNEY CHANNEL

Sărbătorim iubirea pe 14 februarie cu o mulțime de episoade din cele mai îndrăgite seriale de la Disney Channel: O poveste încâlcită: Serialul', Miraculos: Buburuza și Motan Noir', Ne vedem la Paris', Penny de la M.A.R.S.', Bia', Jessie', Riley și Restul Lumii'și multe altele!

 

Pe 14 februarie, de la 8:30 la 15:30

 

O POVESTE ÎNCÂLCITĂ: SERIALUL – noi episoade din sezonul 3

După ce a fost plecată mult timp, Rapunzel revine în Corona și își asumă temporar rolul de regină. Acum se vede nevoită să se confrunte cu amenințările Casandrei, fosta ei prietenă, devenită inamica ei între timp.

 

Din 8 februarie, de luni până vineri, de la 16:00 

 

Noutățile lunii februarie la Disney Junior

 

MICKEY MOUSE: AVENTURI ÎNCURCATE, EPISOADE NOI  (Sezonul 3)

 

Mickey și gașca, alături de Chip și Dale, pornesc în aventuri amuzante și distractive în împrejurimile Hot Dog Hills, dar și în locuința plină de gadgeturi a lui Mickey, în atelierul mecanic al lui Mickey și al lui Minnie și în biroul Ajutoarelor Abile Daisy și Cuckoo Loca. Gândit să ofere lecții despre prietenie, lucru în echipă și comunitate, fiecare episod are două părți de câte 11 minute cu o pauză între ele în care Mickey invită copiii să danseze împreună pe noul cântec „Hot Dog!’

 

Pe 27 și 28 februarie de la ora 8:00

 

NOI EPISOADE FANCY NANCY CLANCY (Sezonul 2)

 

Sunteți gata să vă alăturați lui Fancy Nancy în eforturile ei naturale de a transforma cele mai simple lucruri în unele extraordinare? Împreună cu prietena cea mai bună, Bree, sora mai mică, JoJo și papușa mult îndrăgită, Marabelle, Nancy pornește în cea mai prețioasă aventură. Nu e nevoie decât de puțină imaginație și o atitudine fantastică pentru a învălui totul în jur în rafinament. 

 

De luni până vineri, din 22 februarie, de la ora 9:00

 

UN NOU SEZON DIN SERIALUL BLUE (Sezonul 2) 

 

Blue este o neobosită cățelușă de șase ani, căreia îi place joaca și transformă viața de zi cu zi alături de familia ei în aventuri distractive! Împreună cu sora mică de patru ani, numită Bingo, Blue se folosește de evenimentele de fiecare zi din viața familiei (pregătirea unui tort, achitarea cumpărăturilor la supermarket, probarea pantofilor) și le transformă în jocuri unice, ciudate, astfel încât face ca momentele obișnuite să devină aventuri nebunești!

 

Din 22 februarie, de luni până vineri, la ora 18:30

 

LANSARE SEZONULUI 3 DIN PRIETENII CĂȚELUȘI 

 

Serialul îi are în centrul său pe cei doi frați cățeluși din rasa pug, Bingo și Rolly, mereu dornici de aventuri. Cei doi pornesc energici în fiecare zi în noi experiențe amuzante și pline de învățături în cartierul în care locuiesc sau în alte colțuri ale lumii. Fie că se îmbarcă într-o misiune pentru a-și ajuta stăpânul, numit Bob, sau pe un prieten care are nevoie, motto-ul cățelușilor este că viața este mai amuzantă când îl ai lângă tine pe prietenul cel mai bun. Alături de cuplul jucăus se află o întreagă comunitate de animăluțe colorate printre care pisica lui Bob, Pisi și Ham, simpaticul câine robot creat de Bob.

 

Din 8 februarie, de luni până vineri, de la 11:00

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare