;
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pj_masks_salveza_craciunul_16_piese_page_1

Noutățile lunii decembrie la Disney Channel și Disney Junior

25 November 2020

In luna decembrie, Disney Channel a pregătit o mulțime de surprize pentru întreaga familie:

 

  • Un episod special de o oră pentru fanii serialului: Miraculos: Buburuza și Motan Noir', numit New York, Eroii Uniți în care îi regăsim pe protagoniști luptând alături de super eroii din New York.
  • De Crăciun, după-amiezele sunt dedicate episoadelor festive din serialele cele mai îndrăgite: Jessie, Bizaardvark, Tabăra cu Peripeții, Austin & Ally, Cățelul Blogger, Baftă Charlie, Sydney și Max și multe altele.
  • Iar de Anul Nou, Disney Channel a pregătit o seară cu multă muzică și dans, alături de personajele preferate ale copiior din serialele Liceul Muzical, Penny de la M.A.R.S. (sezonul 3), Ne vedem la Paris și Totul pentru Dans.

 

La Disney Junior, luna începe cu noi episoade cu tematică de Crăciun din serialul Vampirina și un episod special din Eroii În Pijama în care cei 3 mici super eroi  salvează Crăciunul alături de însuși Moș Crăciun.

Cei mai micuți membrii ai familiei vor fi încântați să urmărească episoade speciale, de o oră, din seriale mult îndrăgite precum Clubul lui Mickey Mouse, Sofia Intâi, Garda Felină și altele.

Noutățile lunii decembrie la Disney Channel

 

LUMEA MIRACULOASĂ – NEW YORK, EROII UNIȚI

Un episod special de o oră îi aduce pe protagoniștii îndrăgitului serial Miraculos: Buburuza și Motan Noir la New York. Atunci când Marinette și Adrien călătoresc împreună cu colegii de clasă la New York pentru a marca Săptămâna Prieteniei Franco-Americane, cei doi află că super eroii americani au nevoie de ajutor și nu ezită să intre în luptă.
Pentru ca experiența fanilor să fie cu adevărat, premiera este urmată de un maraton al celor mai bune episoade din serial.

Sâmbătă, 19 decembrie, la 16:30

EPISOADE SPECIALE DE CRĂCIUN

Telespectatorii Disney Channel întâmpină Crăciunul cu o compilație de episoade festive din serialele cele mai îndrăgite! Jessie, Bizaardvark, Tabăra cu Peripeții, Austin & Ally, Cățelul Blogger, Baftă Charlie, Sydney și Max (și multe altele) vor încălzi atmosfera de sărbători.

24-26 decembrie, de la ora 15:00 până la 21:00

PETRECERE DE ANUL NOU

În ajunul Anului Nou, vă așteptăm la Disney Channel pentru o seară cu multă muzică și dans, alături de personajele preferate din serialele Liceul Muzical, Penny de la M.A.R.S. (sezonul 3), Ne vedem la Paris și Totul pentru Dans.

Pe 31 decembrie, de la ora 17:00, până la 24:00

 

Noutățile lunii decembrie la Disney Junior 

 

FETIȚA RACHETĂ: STEAUA CRĂCIUNULUI

 

Kit Secord, o tânără pilot în vârstă de șapte ani, află că urmează să primească un echipament de super eroină cu care poate zbura pentru a-și proteja orașul și pe locuitorii acestuia. În aventurile sale eroice o ajută cel mai bun prieten al ei, Tesh, buldogul Butch și bunicul Ambrose Secord.

În noul episod cu tematică de sezon, Fetița Rachetă trebuie să salveze situația atunci când sărbătoarea de Crăciun a orașului Hughesville este pusă în pericol de încercarea lui Sylvester Slapdash de a fura cadourile locuitorilor orașului.

 

Luni, 30 noiembrie la ora 18:00

 

 

VAMPIRINA: EPISOADE TEMATICE

 

Vampirina revine cu surprize și cu aventuri lilitastice în preajma sărbătorilor!

In episodul din 1 decembrie, Vee și familia ei îmbrățișează modul în care oamenii sărbătoresc Crăciunul, însă nu și Gregoria, sprijinul de nădejde al micuței fetițe vampir.

In episodul din 2 decembrie, familia Vampirinei descoperă un nou serviciu de livrări care aduce specialități tocmai din Transilvania, orașul lor de origine.

 

Marti, 1 decembrie si miercuri, 2 decembrie, la ora 18:00

 

 

EPISOD SPECIAL: EROII ÎN PIJAMA SALVEAZĂ CRĂCIUNUL!

 

Cei trei micuți transformați în Eroii în Pijama își înving întotdeauna fricile și reușesc să lupte noaptea ca să salveze ziua. Pisoi, Bufniță și Șopi, împreună cu super prietenii lor, sunt acum de neînvins!

În acest episod tematic, Romeo află că este trecut pe lista copiilor obraznici și atunci decide să strice Crăciunul pentru toată lumea. Eroii în Pijama fac echipa cu Moș Crăciun pentru a salva Crăciunul.

 

Joi, 3 decembrie, la ora 18:00

 

 

EPISOADE TEMATICE DIN T.O.T.S. (TRANSPORTUL ORGANIZAT AL TUTUROR SPECIILOR)

 

Serialul urmărește aventurile a doi prieteni, Click și Zglobi, un pinguin tenace și un flamingo plin de bunătate, fiind singurele animale din cele aflate în stagiu de pregătire la Transportul Organizat Al Tuturor Speciilor (T.O.T.S.), care nu sunt berze. Cei doi zburători învățăcei trebuie să își folosească din plin blândețea pentru a livra bebeluși de animale de la creșă, la familiile lor, peste tot pe glob. În episodul tematic, Click și Zglobi îl învață pe un bebe ren magic ce înseamnă bucuria de a dărui, cu ocazia Crăciunului! De asemenea, când Click și Zglobi tund din greșeală o oaie, trebuie să găsească o soluție să remedieze problema înainte de a o duce familiei ei.

 

Vineri, 4 decembrie, la ora 18:00

 

 

 

 

GRILA DE PROGRAME DE CRĂCIUN

 

De luni până vineri, de la ora 10:00, se difuzează episoade speciale, de o oră, din seriale mult îndrăgite precum Clubul lui Mickey Mouse, Sofia Întâi, Garda Felină și altele. Sunt urmate de maratoane cu T.O.T.S. la ora 11.00, Eroii în Pijama, la 13:00 și Blue la 15:00.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare