; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

E81C084B FEDC 4F32 8E2E 21B763DD52EC

Noutățile lunii decembrie la Disney Channel și Disney Junior

28 November 2019

Disney Channel

MIRACULOS: BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR, EPISOADE NOI

Marinette și Adrian sunt doi adolescenți înzestrați cu puteri fantastice. Cu ajutorul lor, devin super eroii Buburuza și Motan Noir și luptă pentru a scăpa Parisul de sub vraja forțelor malefice care transformă locuitorii orașului în Akumas. Cei doi revin în noi aventuri amuzante la Disney Channel, de luni până vineri, de la ora 16.30.  

 

PRINȚESA STEA CONTRA FORȚELOR RĂULUI, EPISOADE NOI DIN SEZONUL 3

Stea este o adolescentă de viță nobilă trimisă de părinți pe pământ dintr-o altă dimensiune pentru a învăța cum să își folosească bagheta regală magică în lupta împotriva forțelor răului. În sezonul 3, Prințesa Stea se întoarce în Regatul natal Mewni și are parte de noi aventuri. Noi episoade din sezonul 3 rulează în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 8.30.

 

AMFIBIENII

Ana, o adolescentă de 13 ani, ajunge prin magie în Amfibia, o mlaștină sălbatică plină de oameni-broaște vorbitori. Cum se va descurca ea în acest univers și cum va face față dorului de casă? Amfibienii vin la Disney Channel din 9 decembrie, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 15.30.

 

 

Disney Junior

 

CRACIUN CU PERSONAJELE FAVORITE

FANCY NANCY CLANCY
În timp ce îi pregătește scrisoarea lui Moș Crăciun, simpatica Nancy descoperă adevărata însemnătate a Crăciunului. Pe 2 decembrie, de la ora 18.

BLUE
E Crăciunul și Blue își dă silința să se poarte frumos. Dar când, din joacă, vărul Socks ajunge să se supere, Blue are șansa să învețe lecția bunătății. Pe 16 decembrie, la ora 18.00.

 

PRIETENII CĂȚELUȘI
Cățeii încearcă să îl găsească pe Moș Crăciun pentru petrecerea lui Bob. Ce se întâmplă însă când Bob îi roagă pe Bingo și pe Rolly să aibă grijă de omul lui de zăpadă și să îl țină cât mai departe de căldură?
Pe 4 decembrie, de la ora 18.00.