; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

High school musical original

Noutățile lunii august la Disney Channel și Disney Junior

28 July 2020

Cele mai frumoase filme Disney Channel vor rula în luna august pe micul ecran, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 17. Se anunță revederi emoționante și vesele cu eroii și întâmplările din Descendenții 2, Liceul muzical, Ziua balului, Zombi, Wendy Wu: Războinica Miss Boboc, dar și din filmele animate celebre Pocahontas II: Călătorie Către Lumea Nouă, Bambi 2, Clopoţica şi Zâna Pirat, Regele Leu II: Regatul lui Simba.

Pentru microbiști, luna august aduce revederea cu Șoimii Aurii și pasiunea lor pentru fotbal în sezonul 2 din serialul 11, din 10 august, de luni până vineri, de la ora 14. Nu putea lipsi magia de pe Disney Channel și un nou serial – Sadie Sparks, din 1 august, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 7.00.

La Disney Junior, aventurile se țin lanț de luni până vineri, de la ora 10.00, alături de eroii îndrăgiți din Clubul lui Mickey Mouse, Sofia I, Garda felină, Doctorița Plușica, Eroii în pijama, Blu, Transportul Organizat al Tuturor Speciilor și Vampirina. Somnul copiilor va fi mai lin cu minunatele cântece de leagăn Disney, din 24 august, de la 20.25.

 

Noutățile Disney Channel 

 

11, SEZONUL 2 

11 spune povestea lui Gabo Moreti, un băiat de 16 ani, pasionat de fotbal, și a coechipierilor săi, toți țintind să ajungă jucători profesioniști. Aventura lui Gabo începe în momentul în care intră la Institutul Academic Sportiv.  În sezonul 2, aventurile lui Gabo alături  de echipa Șoimii Aurii continuă, iar marea provocare este participarea la un turneu continental. Totodată, Gabo ajunge să își cunoască rădăcinile. Din 10 august, de luni până vineri, de la ora 14.  

 

TOP 10 CELE MAI IUBITE FILME DISNEY CHANNEL, PENTRU WEEKENDURI RELAXANTE

Unele dintre cele mai iubite 10 animații și filme Disney Channel originale vor face deliciul după-amiezelor de weekend din august: Descendenții 2, Liceul muzical, Ziua balului, Zombi, Wendy Wu: Războinica Miss Boboc, dar și filmele animate celebre Pocahontas II: Călătorie Către Lumea Nouă, Bambi 2, Clopoţica şi Zâna Pirat, Regele Leu II: Regatul lui Simba. În fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 17.00.

UN NOU SERIAL DE ANIMAȚIE: SADIE SPARKS

Sadie este o fată de 14 ani, destul de obișnuită, dar a cărei viață se schimbă radical când află că este, de fapt, vrăjitoare. Tehnic vorbind, o vrăjitoare în devenire, căreia i s-a atribuit un mentor magic care să o ghideze și să o antreneze. Mentorul este Gilbert, un iepure foarte  bătrân și foarte morocănos. Gilbert respectă regulile, spre deosebire de Sadie care se ghidează după instinct. Însă, în magie, combinația e perfectă. Din 1 august, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 7.00. 

 

Noutățile Disney Junior


AVENTURILE SE ȚIN LANȚ

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10.00, aventurile se țin lanț în episoade speciale din Clubul lui Mickey Mouse, Sofia I, Garda felină, Doctorița Plușica și întâlniri prelungite cu Eroii în pijama, Blu, Transportul Organizat al Tuturor Speciilor și Vampirina, dar și o întâlnire în avanpremieră cu Fetița Rachetă

SOMN UȘOR CU CÂNTECELE DE LEAGĂN DISNEY

Fancy Nancy are un vis fantastic: o întrunire a gărgărițelor care îi țin companie pe tărâmul viselor. Din 24 august, de la 20.25, minunatele cântece din Fancy Nancy Clancy și din alte seriale la fel de îndrăgite transpuse în cântece de leagăn ce vor mângâia visele copiilor. 

GARDA FELINĂ, EPISOADE NOI

Garda felină  se bucură să ajungă la sfârșitul călătoriei spre Arborele Vieții! Dar bucuria este zadărnicită de atacul apărătorilor arborelui care îi confundă cu niste răufăcători.  Din 31 august, de la ora 17.30. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare