Homepage  / Televiziune

Noutățile lunii august 2024 la National Geographic și National Geographic Wild

Noutățile lunii august 2024 la National Geographic și National Geographic Wild

de Andra Stana,

În luna august, National Geographic și National Geographic Wild au pregătit o serie de documentare captivante și emisiuni educative care vă vor ține cu sufletul la gură, printre care: REVOLTA DE LA VARȘOVIA: 80 DE ANI: Scurtmetraje documentare ce marchează 80 de ani de la revolta din 1944, EXPLORATORII OCEANELOR: O aventură subacvatică în fascinanta lume marină, precum și CESAR MILLAN: OM BUN, CÂINE BUN: Renumitul expert canin Cesar Millan revine cu soluții pentru comportamentul câinilor.

Premierele lunii august 2024 la National Geographic

REVOLTA DE LA VARȘOVIA: 80 DE ANI – PREMIERĂ

Vă invităm să urmăriți trei scurtmetraje impresionante, create pentru a comemora 80 de ani de la Revolta din Varșovia. Descoperiți povești emoționante și perspective unice despre acest moment crucial din istorie.

1 august, de la 18:00

AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL: IAD SUB MĂRI – SEZON NOU

Acest documentar fascinant vă invită să explorați cele mai mari aventuri subacvatice din cel de-al Doilea Război Mondial. Urmăriți ascensiunea submarinelor germane U-Boat și lupta eroică pentru victorie în Pacific. Plonjați într-o poveste captivantă despre curaj și strategie în adâncurile oceanului.

Din 5 august, în fiecare luni, la 22:00

LUMEA PÂINII – SERIE NOUĂ

Pasiunea pentru pâine este nemuritoare. Descoperă ce dezvăluie unul dintre alimentele noastre de bază, pâinea, despre diferitele culturi care o produc și o savurează cu plăcere. În fiecare episod, explorăm un tip diferit de pâine și aflăm cum reflectă istoria, geografia și tradițiile bogate ale țării sale de origine. Alătură-te acestei călătorii fascinante prin diversitatea culturală a lumii, văzută prin istoria pâinii.

Din 11 august, în fiecare duminică, la 20:00

PIRAȚII: DIN CULISELE LEGENDEI – SERIE NOUĂ

Descoperă adevărată istorie nespusă a piraților! De la Francis Drake la Blackbeard, află cine au fost cu adevărat inamicii de pe mări și cum au schimbat cursul istoriei. Te așteaptă o călătorie captivantă în lumea fascinantă a piraților celebri.

Din 11 august, în fiecare duminică, la 22:00

EXPLORATORII OCEANELOR – SERIE NOUĂ

Urmărește cea mai ambițioasă aventură oceanică filmată vreodată și realizată de producătorii seriei „Planeta albastră” și James Cameron. Nava științifică de ultimă generație, lansată în 2019, găzduiește un grup de pionieri, cercetători și realizatori de film. Împreună, aceștia sunt pregătiți să descopere cele mai mari secrete ascunse în adâncurile oceanului. Nu rata această călătorie spectaculoasă și revelatoare!

Din 25 august, în fiecare duminică, la 18:00

AUR BLESTEMAT: SCANDALUL UNUI NAUFRAGIU – SERIE NOUĂ

În 1989, un savant nonconformist șochează lumea cu descoperirea unor tone de aur pe un vas scufundat în adâncurile oceanului Atlantic. Ceea ce urmează este o poveste fascinantă despre înșelăciune și haos. Descoperă detalii captivante despre această aventură incredibilă și impactul său asupra istoriei.

Din 25 august, în fiecare duminică, la 23:00

Premierele lunii august 2024 la National Geographic Wild

AUSTRALIA NEÎMBLÂNZITĂ – BLOC DE PROGRAME

Premierele lunii sunt „Australia Extraordinară” și „Cangurii Arboricoli: Spiritele Pădurii”. Descoperiți fauna emblematică a Australiei în aventurile lor spectaculoase, urmărind migrațiile epice, ritualurile fascinante de împerechere și luptele zilnice pentru hrană și supraviețuire. Într-o explorare rară și captivantă, puteți cunoaște cangurii arboricoli, fantomele pădurilor din nordul Queensland-ului, surprinși în ipostaze unice în habitatul lor natural.

Din 2 august, în fiecare vineri, de la 19:00

CESAR MILLAN: OM BUN, CÂINE BUN

Cesar are cea mai dificilă sarcină de până acum. Pentru prima dată, își va folosi instinctele în fața camerelor TV pentru a găsi familiile ideale pentru câinii salvați și pentru a evita potențialele probleme. El caută compatibilitate în funcție de energia reciprocă și demonstrează că prevenția poate fi adesea mai eficientă decât remedierea problemelor viitoare.

Din 12 august, în fiecare luni, la 19:00

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton