; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

HISTORY   Restaurari   Rick Dale

Noutăţile History din a doua jumătate a lunii martie

19 March 2014

Postul History va difuza în a doua jumătate a lunii martie noi programe şi noi sezoane ale unora dintre cele mai populare emisiuni. Premierele acestei luni sunt Războiul depozitelor: New York' şi Dosarele extratereştrilor', iar Colecţia de la Counts Kustoms' şi Restaurări' revin cu noi episoade.

   HISTORY - Razboiul depozitelor New York

În fiecare vineri, de la 21:00, Războiul depozitelor: New York' urmăreşte un grup de exploratori urbani care au pornit într-o vânătoare modernă de comori pierdute. New York-ul este cel mai populat oraş din SUA şi nenumărate obiecte valoroase se ascund în depozitele din oraş şi din împrejurimi. Joe P, Mike, Candy şi Courtney, Chris, Tad şi licitatorul John Luke participă la cursa pentru găsirea şi cumpărarea comorilor uitate ale New York-ului.

HISTORY - Dosarele extraterestrilor

Dosarele extratereştrilor' este noul serial difuzat în fiecare duminică, de la 21:00. Dosarele extratereştrilor' examinează o serie de documente referitoare la întâlniri cu extratereştri sau cu OZN-uri, desecretizate în 2011, când a intrat în vigoare Legea Libertăţii Informaţiei. Pe baza acestor informaţii nou-descoperite, serialul reexaminează dovezi-cheie şi urmăreşte piste în desfăşurare. Dosarele extratereştrilor' investighează apariţii publice de OZN-uri, răpiri, muşamalizări ale guvernelor şi noi relatări despre extratereştri de pe tot globul. În plus, examinează documentele pentru a vedea cum ne-au influenţat vizitele extratereştrilor trecutul şi ce influenţă ar putea avea asupra viitorului nostru.

HISTORY - Colectia de la Count's Kustoms - Danny The Count

Colecţia de la Counts Kustoms', emisiunea cu una dintre cele mai mari audienţe pentru History în 2013, revine în fiecare joi, de la 21:00. Marele iubitor de maşini sport şi motociclete americane, Danny Contele' Koker, se întoarce cu al treilea sezon. În Las Vegas, unde majoritatea oamenilor pariază în cazinouri, Danny pariază pe maşini şi motociclete. Când vede un vehicul pe care îl vrea, va face tot ce poate pentru a-l cumpăra şi a-l restaura.

 

HISTORY - Restaurari - Rick Dale

 

Al patrulea sezon din Restaurări' este difuzat în fiecare joi, de la 22:00, după Colecţia de la Counts Kustoms'. Premiera noului sezon are loc pe 20 martie, urmărindu-l din nou pe Rick când încearcă să readucă cât mai multe relicve la frumuseţea de odinioară. De la Cadillacuri la automate de Coca Cola, Rick caută să obţină cele mai bune preţuri pentru vechiturile americane, înainte ca el şi echipa sa de la Ricks Restorations' să treacă la treabă şi să le transforme în antichităţi valoroase.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare