; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Binny und der Geist

Noutăţile Disney Channel şi Disney Junior, în luna august

29 July 2016

Din 1 august, lunea, de la 20.00, Disney Channel difuzează sezonul 2 din serialul „Binny şi fantoma', în care Binny şi fantoma Melchior au parte de noi aventuri, întâlniri speciale cu alte spirite (ca Bodo şi Rhett) şi cazuri noi, pline de mister, intrigi și întorsături neprevăzute, combinate cu umor și spirit de echipă.Binny und der Geist

În plus, Disney Channel dă în continuare (de luni până duminică, de la 10.40) episode noi din sezonul 2 al serialului animat „Cei 7' (în care Voiosul, Ruşinosul, Somnorosul, Hapciu, Mutulică, Morocănosul şi Doc protejează în continuare tărâmul magic Jollywood). Iar pentru a marca lansarea celui de-al 100-lea film original Disney Channel, „Noile aventuri ale dădacelor' (din toamnă), fanii pot alege, printr-un sondaj pe site-ul postului TV, ce pelicule să vadă pe post în duminicile ce preced premiera filmului, de la 17.35.

DOC, LITTLE JACK, LAMBY, STUFFY, CHILLY

La Disney Junior, continuă blocul de programe „Petrecere în grădină', cu cele mai frumoase episoade din serialele „Doctoriţa Pluşica', „Prinţesa Sofia', „Jake și Pirații din Țara de Nicăieri' şi „Garda Felină' (de la 9.10 şi de la 16.00, în fiecare zi a săptămânii). În plus, micuţii şi familiile lor pot începe weekend-urile cu noi episoade din „Doctoriţa Pluşica' în fiecare sâmbătă de la 9.10. Weekend-ul 6 – 7 august, de la ora 13.00, fanii lui „Miles în spaţiu' sunt tentaţi de 14 episoade pline de aventuri din serialul lor preferat, într-un maraton de zile mari!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare