; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Unnamed (1)

Noutăți pe Netflix, în noiembrie: debutează sezonul 4 „The Crown” și noi filme de Crăciun

30 October 2020

Previziunile sunt clare: luna noiembrie aduce noutăți și schimbări importante pentru nativii în filme și seriale. Nu trebuie să îți faci griji dacă planetele sunt în retrograd, pentru că astrele ne indică numeroase lansări de producții originale Netflix și nu numai. Poți începe cu: The Crown: Sezonul 4, cel mai nou și ultimul sezon al Oliviei Colman în rolul reginei Elisabeta; Hillbilly Elegy, debutul lui Ron Howard pe Netflix, filmul este adaptarea unui best-seller, cu Amy Adams și Glenn Close în rolurile principale; Shawn Mendes: In Wonder, documentar realizat în timpul unui turneu internațional, despre celebritatea, relațiile și viitorul artistului.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: The Life Ahead, Dash & Lily, Virgin River: Sezonul 2, Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, If Anything Happens I Love You, Holiday Home Makeover with Mr. Christmas, Jingle Jangle: A Christmas Journey, The Princess Switch: Switched Again, The Christmas Chronicles: Partea a doua, Trial 4, American Gangster, The Other Boleyn Girl și încă multe altele. Mai rămâne doar să apeși pe butonul play!

 

1 NOIEMBRIE 2020

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile – FILM NETFLIX

O mamă singură se îndrăgostește de un chipeș student la drept. Îl cheamă Ted Bundy.

1 NOIEMBRIE 2020

M’entends-tu?: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Mă auzi?: Sezonul 2 

 

Doi ani mai târziu, Ada caută să-și refacă viața și să reia legătura cu cele mai bune prietene, care, la rândul lor, au parte de propriile provocări.

 

3 NOIEMBRIE 2020

Felix Lobrecht: Hype – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Titlu localizat: Felix Lobrecht: Așteptări mari

FELIX LOBRECHT: HYPE, FELIX LOBRECHT of FELIX LOBRECHT: HYPE Cr. COURTESY OF NETFLIX © 2020

Comedianul Felix Lobrecht abordează fără rețineri cultura „conștientă', dezavantajele succesului și îmbătrânirea, chiar dacă nu se simte încă adult cu adevărat.

 

3 NOIEMBRIE 2020

Mother – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Rătăcirea

Disperată și simțindu-se amenințată când fiul ei începe să devină conștient de lumea de dincolo de controlul ei bolnav, mama lui Shuhei împinge familia către tragedie.

 

3 NOIEMBRIE 2020

Record of Youth – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Amintiri din tinerețe: Sezonul 1

Doi actori și o machieuză se străduiesc să-și facă loc într-o lume în care contextul din care provin contează mai mult decât visurile care îi motivează.

 

4 NOIEMBRIE 2020

Love and Anarchy – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Dragoste și anarhie: Sezonul 1

LOVE AND ANARCHY (L to R) IDA ENGVOLL as SOFIE and BJÖRN MOSTEN as MAX in episode 4 of LOVE AND ANARCHY. Cr. COURTESY OF NETFLIX © 2020

O consultantă măritată și un tânăr tehnician IT se lansează într-un joc cu iz de flirt, care sfidează normele sociale și îi face să-și reevalueze complet viețile.

 

5 NOIEMBRIE 2020

Carmel: Who Killed Maria Marta? – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat:  Ce s-a întâmplat cu Maria Marta?: Miniserial

 

O femeie este găsită moartă în cadă, cu o baltă de sânge alături. Soțul ei susține teoria că a fost un accident. Însă autopsia spune o cu totul altă poveste.

 

5 NOIEMBRIE 2020

Operation Christmas Drop – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Operațiunea Crăciun fericit

Operation Christmas Drop. Alexander Ludwig as Andrew, Kat Graham as Erica in Operation Christmas Drop. Cr. Ricardo Hubbs//NETFLIX © 2020

O asistentă bățoasă a unui om politic se îndrăgostește de căpitanul inimos al unei baze a forțelor aeriene americane de la tropice, pe care venise să o închidă.

 

5 NOIEMBRIE 2020

Paranormal – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Paranormal: Sezonul 1

DSC06990.ARW

Atunci când o fantomă din trecut revine ca să-l bântuie, un hematolog sceptic în privința supranaturalului este nevoit să investigheze evenimente misterioase .

 

5 NOIEMBRIE 2020

The Spongebob Movie: Sponge on the Run – FILM NETFLIX

Titlu localizat: SpongeBob: Misiune de salvare

Patrick (voiced by Bill Fagerbakke) and SpongeBob (voiced by Tom Kenny) in THE SPONGEBOB MOVIE: SPONGE ON THE RUN from Paramount Animation and Nickelodeon Movies. Photo Credit: Paramount Animation.

Când Gary, cel mai bun prieten al lui, este răpit, SpongeBob pornește cu Patrick într-o misiune dincolo de Fundul Oceanului pentru a-și salva prietenul cu carapace roz.

 

6 NOIEMBRIE 2020

Citation – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Acuzație publică

CITATION (L to R) JIMMY JEAN-LOUIS as PROF. LUCIEN NDYARE, TEMI OTEDOLA as MOREMI of CITATION. Cr. COURTESY OF NETFLIX © 2020

O studentă strălucită din Nigeria stârnește un scandal în facultate atunci când declară că un profesor foarte apreciat a încercat să o violeze. Bazat pe fapte reale.

 

6 NOIEMBRIE 2020

Country Ever After – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

 

9 NOIEMBRIE 2020

Undercover (BE): Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Fabrica de extaz: Sezonul 2

UNDERCOVER (BE) TOM WAES as BOB LEMMENS in episode 205 of UNDERCOVER (BE). Cr. COURTESY OF NETFLIX © 2020

Granița dintre dreptate și răzbunare devine tulbure atunci când vânătoarea lui Kim după traficanții de arme îl împinge pe Bob într-o nouă misiune sub acoperire.

 

10 NOIEMBRIE 2020

DASH & LILY – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Dash și Lily: Sezonul 1

DASH AND LILY (L to R) DANTE BROWN as BOOMER and AUSTIN ABRAMS as DASH in episode 102 of DASH AND LILY Cr. COURTESY OF NETFLIX/NETFLIX © 2020

De Crăciun extremele se atrag, în vreme ce cinicul Dash și optimista Lily schimbă mesaje și provocări într-un jurnal pe care și-l pasează unul altuia în New York.

 

10 NOIEMBRIE 2020

Trash Truck – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Hank și camionul de gunoi: Sezonul 1

Trash Truck (L to R) Brian Baumgartner as “Walter”, Henri Keane as “Hank”, Lucas Neff as “Donny” in Episode 1 of “Trash Truck” NETFLIX © 2020

Hank este un băiețel murdărel de 6 ani, cu o imaginație bogată și un prieten uriaș… un camion gigantic de gunoi, care pufnește și claxonează la tot pasul.

 

11 NOIEMBRIE 2020

Aunty Donna’s Big Ol’ House of Fun – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Titlu localizat: Aunty Donna: Scheciuri, cântece și râsete: Sezonul 1

AUNTY DONNA’S BIG OL’ HOUSE OF FUN (L to R) BRODEN KELLY as BRODEN, MARK SAMUAL BONANNO as MARK and ZACHARY RUANE as ZACH in episode 103 of AUNTY DONNA’S BIG OL’ HOUSE OF FUN Cr. PATRICK WYMORE/NETFLIX © 2020

În această combinație de scheciuri și povestiri cu grupul australian de comedie Aunty Donna, trei colegi de apartament își croiesc drumul într-o lume absurdă.

 

11 NOIEMBRIE 2020

A Queen Is Born (Nasce uma Rainha) – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: S-a născut o regină: Sezonul 1

În acest serial despre transformări, Gloria Groove și Alexia Twister îndeplinesc visele drag și ajută șase artiști să capete încrederea de a domina scena.

 

11 NOIEMBRIE 2020

The Liberator – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Eliberatorul: Odiseea unui soldat în al Doilea Război Mondial: Sezonul 1

Bazat pe istoria operațiunii Avalanșa din Al Doilea Război Mondial, filmul urmărește invadarea Italiei de către aliați și povestea regimentului din centrul evenimentelor.

 

11 NOIEMBRIE 2020

What We Wanted – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Ce ne doream

WHAT WE WANTED (L to R) ELYAS M’BAREK as NIKLAS and LAVINIA WILSON as ALICE in WHAT WE WANTED. Cr. COURTESY OF NETFLIX © 2020

Un cuplu cu probleme de fertilitate își vede căsnicia pusă la încercare în timpul unei vacanțe în Sardinia, iar familia cazată alături nu ajută deloc.

 

12 NOIEMBRIE 2020

Ludo – FILM NETFLIX

13 NOIEMBRIE 2020

Jingle Jangle: A Christmas Journey – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Jingle Jangle: O aventură de Crăciun

JINGLE JANGLE: A CHRISTMAS JOURNEY (2020)
Phylicia Rashad as Grandmother
Cr.Gareth Gatrell/NETFLIX

La zeci de ani după ce a fost trădat de ucenicul său, un fabricant de jucării cândva fericit își regăsește speranța atunci când nepoata lui precoce îi bate la ușă.

 

13 NOIEMBRIE 2020

The Life Ahead – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Ai toată viața înainte

Pe litoralul italian, o evreică în vârstă încearcă să ajute un tânăr musulman să-și caute drumul către familie și credință.

 

13 NOIEMBRIE 2020

The Minions of Midas – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Favoriții lui Midas: Sezonul 1

Când un reporter este pe punctul de a publica o știre care-l condamnă, un editor milionar primește un bilet de șantaj. Decizia lui poate însemna viață sau moarte.

 

15 NOIEMBRIE 2020

The Crown: Season 4 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: The Crown: Sezonul 4

Picture shows: (L-R) Queen Elizabeth II (OLIVIA COLEMAN) **VANITY FAIR EXCLUSIVE**

În anii ’80, Regina Elisabeta se confruntă cu Margaret Thatcher, în vreme ce prințul Charles își începe căsnicia tumultoasă cu Lady Diana Spencer.

 

17 NOIEMBRIE 2020

The Boss Baby: Back in Business: Season 4 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Bebe Șef: Înapoi la treabă: Sezonul 4

Bebe Șef este șef în sfârșit și are un plan ambițios de a se bucura de dragostea supremă pentru bebeluși. Însă dușmanii vechi și noi fac echipă cu gândul să-l doboare.

 

17 NOIEMBRIE 2020

We Are The Champions  – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Noi suntem campionii: Sezonul 1

We Are The Champions: Season 1. Episode 2, Frog Jumping. c. Courtesy of Netflix © 2020

Acest serial documentar explorează o serie de evenimente sportive unice, unele excentrice, altele bizare, și prezintă comunitățile pline de pasiune din jurul lor.

 

18 NOIEMBRIE 2020

Bitter Daisies (El sabor de las margaritas): Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Savoarea margaretelor: Sezonul 2

Ieșită din închisoare, dar având încă pierderi de memorie, Eva se infiltrează într-un club asociat cu o rețea de trafic sexual de minori în urma unei cereri de ajutor.

 

18 NOIEMBRIE 2020

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: O schimbare de sărbătoare: Sezonul 1

HOLIDAY HOME MAKEOVER WITH MR. CHRISTMAS (L to R) Elf Barb and Benjamin Bradley in Episode 2 of HOLIDAY HOME MAKEOVER WITH MR. CHRISTMAS. CR. Courtesy of Netflix/©NETFLIX 2020

Supranumit domnul Crăciun, decoratorul Benjamin Bradley lucrează cu echipa sa de „elfi' ca să ajute diverse familii să-și reinventeze casele pentru perioada sărbătorilor.

 

19 NOIEMBRIE 2020

The Princess Switch: Switched Again – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Un schimb regal 2

The Princess Switch: Switched Again. Vanessa Hudgens as Stacy / Margaret / Fiona in The Princess Switch: Switched Again. Cr. Mark Mainz/NETFLIX © 2020

Cu câteva zile înaintea încoronării ducesei Margaret, dublura ei, Stacy, vrea să-i rezolve problemele romantice, însă o altă sosie reușește să încurce lucrurile.

 

20 NOIEMBRIE 2020

Alien Xmas – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Un Crăciun extraterestru

Aflat într-o misiune nu tocmai veselă de a fura de la Moș Crăciun și de la amicii săi de la Polul Nord, un mic extraterestru află ce înseamnă spiritul sărbătorilor.

 

20 NOIEMBRIE 2020

Flavorful Origins: Gansu Cuisine – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Originea savorii

FLAVORFUL ORIGINS: GANSU CUISINE – Episode 10 of FLAVORFUL ORIGINS: GANSU CUISINE. Cr. COURTESY OF NETFLIX © 2020

De la frigăruile de miel la deliciosul niang pi, provincia Gansu oferă arome remarcabile și la fel de complexe precum istoria locului.

 

20 NOIEMBRIE 2020

If Anything Happens I Love You – FILM NETFLIX

În urma tragediei, doi părinți îndurerați trec printr-un gol emoțional în timp ce deplâng pierderea unei persoane dragi. 

 

20 NOIEMBRIE 2020

Voices of Fire – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

VOICES OF FIRE. Cr. ANTONY PLATT/NETFLIX © 2020

Titlu localizat: Voci divine: Sezonul 1

Acest serial documentar urmărește povestea bisericii din orașul lui Pharrell Williams care creează un minunat cor de gospel, format din oameni talentați din comunitate.

 

22 NOIEMBRIE 2020

Dolly Partons Christmas on the Square – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Dolly Parton: Crăciun în orășel

DOLLY PARTONÕS CHRISTMAS ON THE SQUARE (L to R) JENIFER LEWIS as MARGELINE in DOLLY PARTONÕS CHRISTMAS ON THE SQUARE Cr. COURTESY OF NETFLIX © 2020

Bucuria sărbătorilor dispare când o femeie cu inima împietrită vrea să-și vândă pământul din orașul natal. Oare magia, muzica și amintirile o vor face să se răzgândească?

 

23 NOIEMBRIE 2020

Shawn Mendes: In Wonder – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Shawn Mendes: În rezonanță

SHAWN MENDES – IN WONDER Shawn Mendes in SHAWN MENDES – IN WONDER. Cr. NETFLIX 2020

Acest documentar necenzurat, creat de-a lungul unui turneu internațional îl urmărește pe Shawn Mendes, care își analizează propria celebritate, relațiile și viitorul.

 

24 NOIEMBRIE 2020

Dragons: Rescue Riders: Huttsgalor Holiday – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Dragonii: Salvatorii înaripați – Sărbătoare în Huttsgalor

DRAGONS: RESCUE RIDERS: HUTTSGALOR HOLIDAY (L to R) SUMMER, DAK, CUTTER, CHIEF DUGGARD and BURPLE IN DRAGONS: RESCUE RIDERS: HUTTSGALOR HOLIDAY. Cr. COURTESY OF NETFLIX © 2020

Sosirea zăpezii marchează începutul sărbătorii vikinge a cadourilor, Odinyule. Dar, dacă nu intervin Salvatorii înaripați, vremea teribilă poate întrerupe tradiția.

 

24 NOIEMBRIE 2020

Notes for My Son (El Cuaderno de Tomy) – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Însemnări pentru fiul meu

Confruntându-se cu o boală terminală, o mamă decide să-și păstreze optimismul și umorul plin de sarcasm pentru a se asigură că fiul ei în vârstă de doi ani nu o va uita.

 

24 NOIEMBRIE 2020

Hillbilly Elegy – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Elegia celor bătuți de soartă

HILLBILLY ELEGY: (L to R) Haley Bennett (“Lindsay'), Glenn Close (“Mamaw'),Owen Asztalos (“Young J.D. Vance”). Photo Cr. Lacey Terrell/NETFLIX © 2020

În urma unui apel urgent, un student la drept de la Yale revine în orașul natal din Ohio, unde va reflecta asupra istoriei familiei sale și asupra propriului viitor.

 

24 NOIEMBRIE 2020

Wonderoos – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Minuneii: Sezonul 1

Mici creaturi aventuroase și adorabile din întreaga lume se joacă, râd, cântă și învață împreună ce să facă în situații noi, dar tipice pentru viața preșcolarilor.

 

25 NOIEMBRIE 2020

Great Pretender: Season 2 – ANIME NETFLIX

Titlu localizat: Marele șarlatan: Sezonul 2

După o serie de escrocherii reușite, Makoto părăsește echipa lui Laurent. Dar păienjenișul de minciuni care îi leagă este mai vechi și mai vast decât și-a imaginat.

 

25 NOIEMBRIE 2020

The Christmas Chronicles: Part Two – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Cronicile Crăciunului: Partea a doua

Acum o adolescentă cinică, Kate Pierce îl reîntâlnește neașteptat pe Moș Crăciun după ce un scandalagiu misterios amenință să pună capăt Crăciunului… pentru totdeauna.

 

26 NOIEMBRIE 2020

Mosul – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Mosul

După ce membrii rebeli ai unui escadron irakian îi salvează viața, un tânăr ofițer de poliție li se alătură în lupta împotriva grupării ISIS în ruinele orașului Mosul.

 

26 NOIEMBRIE 2020

The Exorcist Boner – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Exorcistul Bogdan: Sezonul 1

 

Bețiv și exorcist autodidact, Bogdan Boner revine și este și mai inventiv, mai obscen și mai periculos ca oricând. Acum, niciun demon nu se mai poate simți în siguranță.

 

27 NOIEMBRIE 2020

A Go! Go! Cory Carson Christmas – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Tit-Tit! Matei Mașinescu: Crăciun de poveste

Un plug de zăpadă care seamănă izbitor cu Moș Crăciun ajunge în curtea familiei Mașinescu, iar Matei trebuie să-i reamintească cine este pentru a salva Crăciunul.

 

27 NOIEMBRIE 2020

The Call – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Apelul

The Call

O femeie se întoarce în fosta ei casă și găsește un vechi telefon care îi permite să discute cu cineva care a locuit acolo cu 20 de ani în urmă.

 

27 NOIEMBRIE 2020

Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Spărgătorul de nuci cu ciocolată caldă: Un clasic reimaginat

Dancers Kalyn Flowers and Ryan Phuong in Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker. c. Courtesy of Netflix/2020

Acest documentar este dedicat producției musicalului-fenomen creat în fiecare an de Academia de Dans Debbie Allen din Los Angeles.

 

27 NOIEMBRIE 2020

Don’t Listen – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Vocile

După moartea ciudată a fiului său petrecută în noua lor casă, Daniel aude un strigăt de ajutor fantomatic și decide să caute un renumit expert în domeniul paranormalului.

 

27 NOIEMBRIE 2020

Over Christmas (Überweihnachten) – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Ce mai Crăciun!: Sezonul 1

 

Bastian este un ratat care revine acasă de Crăciun și află că fosta iubită are o relație cu fratele lui, cu care se ceartă până când descoperă un alt secret de familie.

 

27 NOIEMBRIE 2020

Sugar Rush Christmas: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Goana dulce mult aduce: Deserturi de Crăciun: Sezonul 2

În această competiție culinară, cofetarii trebuie să creeze contracronometru deserturi de sărbători cu aspect festiv și gust fantastic.

 

27 NOIEMBRIE 2020

The Beast (La Belva) – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Bestia ascunsă

După ce îi este răpită fiica, un soldat în retragere suferind de o tulburare de șoc posttraumatic îi urmărește pe vinovați și devine el însuși suspect.

 

27 NOIEMBRIE 2020

Virgin River: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Virgin River: Sezonul 2

 

Logodne, copii, inimi sfărâmate și crimă. Pentru un orășel de provincie, Virgin River are parte de tot felul de drame, iar Mel Monroe se află adesea în mijlocul lor.

 

28 NOIEMBRIE 2020

The Uncanny Counter – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Vânătorii de demoni: Sezonul 1

Vânătorii de demoni vin pe Pământ deghizați în angajați ai unui restaurant pentru a captura spirite malefice aflate în căutarea vieții veșnice.

 

29 NOIEMBRIE 2020

Wonderoos: Holiday Holiday! – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Minuneii: Să vină sărbătorile!

Iarna s-a lăsat peste oraș și, în ciuda unei pene de curent, a unei petreceri cu bucluc și a faptului că zăpada lipsește, Minuneii învață adevărata semnificație a sărbătorilor.

 

30 NOIEMBRIE 2020

Finding Agnes – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Pe urmele lui Agnes

Un copil abandonat trebuie să se împace cu greșelile din trecut ale mamei sale de care s-a îndepărtat și pornește într-o călătorie în căutarea împăcării și a speranței.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare