; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fetitele Powerpuff

Noutăți la Cartoon Network și Boomerang în luna aprilie

23 March 2016

Sezoane și episoade noi din cele mai îndrăgite seriale își așteaptă telespectatorii în luna aprilie.

 

CARTOON NETWORK

„Fetițele Powerpuff' – Sezon nou

Premiera: sâmbătă, 23 aprilie, de la 08.45.

Difuzare: în fiecare sâmbătă și duminică, de la 08.45.

Fetitele Powerpuff

Blossom, Bubbles și Buttercup, cunoscute ca „Fetițele Powerpuff', sunt trei fetițe cu o misiune importantă: să salveze lumea înainte de ora de culcare. Împreună protejează orașul Townsville de răufăcători ca Mojo Jojo, Fuzzy Lumpkins, Sedusa, Gașca Cangrenă și mulți alții.

Să jongleze între școală, teme și luptele regulate cu răufăcătorii, nu este tocmai o sarcină ușoară, dar Blossom, Bubbles și Buttercup sunt pregătite pentru orice, oricând. Înarmate cu superputeri și cu prieteni de nădejde precum primarul orașului Townsville sau profesorul Utonium, Fetițele Powerpuff salvează întotdeauna lumea înainte de ora de culcare.

 

„Ninjago: Masters of Spinjutzu' – Episoade noi

Premiera: vineri, 8 aprilie, de la 14.35.

Difuzare: în fiecare vineri, de la 14.35.

Ninjago Maestrii Spinjitzu

Cândva, universul Ninjago a fost un adevărat paradis, dar acum este sub asediul forțelor răului și doar Kai, Jay, Cole și Zane pot lupta împotriva răufăcătorilor pentru a salva lumea.

Dar, de această dată, cei patru ninja trebuie să fie mai precauți ca niciodată pentru că, în realitate, nimic nu mai este așa cum știau ei.

 

„Dramă totală: Cursa colosală' – Episoade noi

Premiera: luni, 18 aprilie, de la 20.45.

Difuzare: de luni până vineri, de la 20.45.

Drama totala Cursa colosala

Probe complicate, o călătorie în jurul lumii contracronometru și un premiu în valoare de un milion de dolari, acestea sunt doar câteva din ingredientele pentru o „cursă colosală'.

18 echipe călătoresc în jurul lumii în încercarea de a ajunge la linia de sosire pentru a câștiga marele premiul de un milion de dolari. Misiunea lor nu este simplă, căci gazda emisiunii le-a pregătit o mulțime de probe care mai de care mai complicate. Cine va câștiga marele premiu? Echipa care va reuși să-și depășească limitele!

 

BOOMERANG

„Bugs! O producție Looney Tunes' – Episoade noi

Premiera: sâmbătă, 23 aprilie, de la 12.25.

Difuzare: în fiecare sâmbătă și duminică, de la 12.25.

Bugs! O productie Looney Tunes

Incredibilul, îndrăgitul și năzdrăvanul Bugs Bunny se întoarce cu și mai multe poznăi.

Iepurele inteligent se vede din nou încolțit de inamici, dar asta nu-l oprește să facă haz de necaz și să-i enerveze pe toți cu glumele sale incredibile. Bugs va avea alături o mulțime de prieteni noi care îl vor scote din încurcătură, dar care, uneori, îi vor și multe bătăi de cap.

 

„Ziua Tom și Jerry' – Program special

Premiera: sâmbătă, 2 aprilie, de la 07.00.

Difuzarea: sâmbătă, 2 aprilie, de la 07.00.

Tom si Jerry se dau in spectacol

Tom este mai pornit ca niciodată să pună mâna pe năzdrăvanul șoricel Jerry și este pregătit să testeze orice truc și orice capcană doar pentru a-l prinde pe Jerry și nicio tigaie de fontă nu îl va putea opri în goana lui după un prânz gustos!

 

„Oddbods – Serialul' – Episoade noi

Premiera: luni, 28 aprilie, de la 17.50.

Difuzare: de luni până vineri, de la 17.50.

Oddbods

Oddbods sunt creaturi blănoase şi poznaşe. Fiecare are o personalitate distinctă la fel ca blana pe care o poartă şi nu seamănă deloc unul cu celălalt, dar când sunt împreună, te poţi aştepta la orice.

Pentru ei, orice este amuzant, chiar şi atunci când trebuie să aştepţi autobuzul sau când te prinde ploaia. Situaţiile de zi cu zi sunt mai hazlii atunci când micii poznaşi sunt prin preajmă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare