Homepage  / Televiziune

Noutăți în grila Acasă TV. Postul devine generalist și va difuza știri și două emisiuni noi

Noutăți în grila Acasă TV. Postul devine generalist și va difuza știri și două emisiuni noi
5

de Ioana Maria,

Luna aprilie aduce o serie de surprize telespectatorilor Acasă TV. Postul TV devine generalist începând cu 1 aprilie, iar primele schimbări implică aducerea în grilă a unor programe diferite, atât știri, cât și noi emisiuni. Iată despre ce este vorba.

Acasă TV devine post generalist din 1 aprilie 2024

Anul acesta, ACASĂ devine program generalist, cu un conținut extins publicului larg, care va inspira telespectatorii cu producții de calitate, știri care informează echilibrat, emisiuni de cultură și educație, seriale de succes și filme romantice.

PRO TV este liderul pieţei de televiziune din România și ne dorim ca toate canale noastre secundare să se regăsească în topul preferințelor telespectatorilor. Ne-am dorit să îmbogățim programele cu noi producții care să aducă un plus telespectatorilor fideli, dar să se regăsească și în preferințele publicului larg. Vrem ca cei care ne urmăresc să aibă parte de producții de calitate, informații actuale, segmente educative și relaxare”, a declarat Antonii Mangov – Programming Director.

Știrile ACASĂ ActualitățiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Primele schimbări, ca stație generalistă, vin din 1 aprilie cu știri obiective care își propun să informeze publicul larg. De luni până vineri, de la 11:00, vor putea fi urmărite Știrile ACASĂ Actualități, iar de la 15:00, Știrile ACASĂ Magazin. Informațiile vor acoperi o paletă vastă de subiecte – de la știri de actualitate, până la vești din domenii precum sănătate, tehnologie, turism, dar și noutăți din lumea mondenă. Știrile se vor diferenția de alte programe similare de pe piață prin abordarea evenimentelor zilnice dintr-un unghi obiectiv, dar uman și empatic.

În fiecare weekend, vor fi pe post două producții educative, menite să inspire: Bazarul de ACASĂ și Știi de ACASĂ. Serialele nu vor lipsi din program, a anunțat postul TV. Printre producțiile care sunt acum în grilă se numără: „Esmeralda”, „Dragă mamă”, „Acea fată”, „Îngeri tăcuți” și „Scorpionul”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton