; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Noutăţi din „Anatomia lui Grey”, seria 7

25 March 2011

anatomia-lui-grey-sezon-7Serialul „Anatomia lui Grey', care se termină pe 19 mai în SUA, s-a aflat într-o pauză de o lună, iar acum tvguide.com anunţă câteva suprize pe care le rezervă fanilor producătorul executiv Shonda Rhimes.

Astfel, cuplurile de la spitalul fictiv Seattle Grace se vor confrunta cu probleme, dar şi iubiri noi. Mai exact, Meredith (Ellen Pompeo) – care e implicată într-un studiu clinic complet legat de Alzheimer – este distrusă de faptul că nu poate avea copii cu Derek (Patrick Dempsey), mai ales că Arizona (Jessica Capshaw) şi Callie (Sara Ramirez) aşteaptă primul lor copil.

Cristina (Sandra Oh) şi Owen (Kevin McKidd) s-ar putea despărţi din cauza faptului că ea nu vrea niciodată copii, în timp ce Lexie (Chyler Leigh) se consolează în braţale lui Jackson (Jesse Williams), pe care nu îl vede doar ca pe o relaţie de consolare, după despărţirea de Mark (Eric Dane). Iar April (Sarah Drew) începe să iasă tot mai des cu bătrânul medic pediatru Stark (Peter MacNicol), care e sincer îndrăgostit de ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare