; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Noutăţi despre continuarea filmului „Jocurile foamei”

13 June 2012

Adaptarea celei de-a doua cărţi a trilogiei de bestsellere a scriitoarei Suzanne Collins, „Catching Fire'/„Sfidarea', va ajunge pe marile ecrane la final de noiembrie, în 2013. Până atunci, se caută actori, se rescrie scenariul şi se pregăteşte începerea filmărilor.

„The Hunger Games: Catching Fire' va fi filmat cu un nou regizor – Francis Lawrence – Gary Ross renunţând la post după „Jocurile foamei' pe motivul că nu are timp să filmeze pelicula aşa cum şi-ar dori din cauza programului încărcat de filmări (protagonista Jennifer Lawrence trebuie să-şi facă timp şi pentru continuarea la „X-Men: Cei dintâi').

Recent, actriţa a fost fotografiată la o întâlnire cu Lawrence, cu care a discutat fără îndoială despre „Catching Fire' – ale cărui filmări trebuie să înceapă în următoarele luni şi să se termine până în decembrie.

În a doua carte, preşedintele Snow (Donald Sutherland) decide ca a 75-a ediţie a „Jocurilor foamei' să le readucă în arenă, la Capitoliu, pe tributurile care au câştigat ediţiile anterioare, deci inclusiv pe Katniss (Jennifer Lawrence) şi Peeta (Josh Hutcherson). Înainte de turul victoriei prin districtele din Panem, Katniss e ameninţată de Snow, care se teme de o revoltă generală din partea oamenilor, la vederea ei.

Apar actori noi

Cât despre restul distribuţiei, în afara actorilor Josh Hutcherson (Peeta) şi  Liam Hemsworth (Gale), se caută nume noi, pentru restul personajelor care apar în a doua carte a lui Collins. Astfel, Philip Seymour Hoffman e curtat pentru rolul lui Plutarch Heavensbe, scrie insidemovies.ew.com. Acesta e – în roman – noul regizor al „Jocurilor foamei', după moartea lui Seneca Crane (Wes Bentley), care îi dă de gândit lui Katniss (Jennifer Lawrence) în timpul unei petreceri, arătându-i ceasul său, pe care e simbolul rebeliunii, gaiţa zeflemitoare. Rolul lui în distrugerea Capitoliului va fi detaliat pe larg în a treia carte a seriei, „Mockingjay'/„Revolta'.

În plus, se organizează audiţii pentru rolul lui Finnick Odair, unul dintre tributurile care intră în arenă alături de Peeta şi Katniss în noua ediţie a „Jocurilor'. Acesta e un tânăr atrăgător, dorit de toate femeile din Capitoliu, aparent superficial şi arogant, care ajunge să facă o alianţă, în arenă, cu Katniss. Laineygossip.com scrie că Garrett Hedlund („Tron: Moştenirea') a dat deja o probă reuşită pentru rol, iar interesul producătorilor vizavi de Armie Hammer a mai scăzut, după ce acesta nu a fost deloc entuziasmat de posibilitatea de a apărea în film.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare