; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Un destin la rascruce

„Un destin la răscruce” începe, diseară, la Kanal D, în locul lui „Yaman”

24 August 2015

Începând de astăzi, 24 august, Kanal D va difuza un nou serial turcesc – Un destin la răscruce'. Serialul, o adaptare a romanului „Fatih-Harbiye', de Peyami Safa, va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 20.00.

Acest nou serial îi ia locul lui „Yaman' în grila postului Kanal D. Ultimul episod din sezonul 2 „Yaman' a fost difuzat vineri, 21 august, de la ora 20.00.

Un destin la rascruce' spune povestea tinerei Neriman (Neslihan Atagul), care trăiește într-un cartier sărac al Istanbulului, captivă a unui stil de viață previzibil și conventional. Neriman și-a pierdut mama în copilărie, iar acum locuiește cu tatăl și cu mătușa ei. Crescută într-un mediu modest, fata dorește cu ardoare să scape din mediul restrictiv și sufocant, iar ocazia evadării' se va ivi în curând, odată cu apariția în viața ei a unui tânăr din lumea bună, Macit (Kadir Dogulu). Dragostea fetei e disputată însă și de Sinasi (Yunus Emre Yildirimer), un tânăr educat și onorabil din cartier. Sinasi și Neriman au crescut împreună, iar relația lor, care ar trebui să se îndrepte spre căsătorie, începe să se deterioreze.

Acțiunea se complică atunci când Neriman o întâlnește pe Pelin (Dilara Oztunc), una dintre cele doua fiice ale unchiului ei bogat. Pelin organizează o petrecere în cinstea sosirii lui Macit (Kadir Dogulu), care tocmai s-a întors din străinătate și pe care îl iubește obsesiv. Noaptea în care are loc petrecerea de vis organizată de Pelin le rezervă o mulțime de surprize tuturor.

Te-ar putea interesa și:

Kanal D va difuza un nou serial turcesc: „Un destin la răscruce'

Acasă TV a scos din grilă serialul turcesc „Inimă de frate'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare