; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serial Happy Channel_Mama_1 octombrie

Noutăți de la Happy Channel: Azi se termină „Elif” şi tot azi începe „Mama”

01 October 2018

Cel de-al patrulea sezon al serialului „Elif', difuzat de Happy Channel, ajunge azi, 1 octombrie, la final și, tot în această zi, telespectatorii vor putea urmări premiera producției turcești „Mama'. Sfârșitul sezonului 4 din „Elif' va avea parte de un episod special, care se va difuza de la 18.00 până la 19.30, urmând ca, imediat după, să fie programată lansarea serialului „Mama'.

Isabella Damla Güvenilir, micuța Elif, își ia va lua astfel rămas bun de la telespectatorii Happy Channel. Povestea serialului nu se încheie însă aici, ci va continua cu un nou sezon, care se va regăsi anul viitor în grila postului. Filmările la noile episoade au început vara aceasta în Turcia.

După încheierea sezonului 4 din Elif', Happy Channel va difuza serialul Mama' (Anne'), producția având-o ca protagonistă pe Cansu Dere (Puterea destinului', Ezel', Suleyman Magnificul'). Serialul își va face debutul astăzi, de la ora 19.30, iar din 2 octombrie va putea fi urmărit, de luni până vineri, în intervalul 18.00-20.00.

În „Mama', Cansu joacă rolul unei fotografe pe nume Zeynep. Într-o zi, ea ajunge să țină locul unei profesoare la o şcoală, acolo unde o cunoaște pe Melek (Beren Gökyıldız). Comportamentul ciudat al elevei îi atrage atenția lui Zeynep, care în dorința de a afla mai multe despre fetiță, descoperă că părinţii lui Melek se poartă urât cu ea acasă. Fără să stea prea mult pe gânduri, femeia ia o decizie care va schimba atât soarta micuţei, cât şi pe a ei pentru totdeauna.

Serialul „Mama' a fost dat şi de Antena 1, ultimul episod al producţiei fiind difuzat pe 13 februarie anul acesta. În Turcia, „Mama' a fost văzută în perioada 25 octombrie 2016 – 20 iunie 2017. După acest proiect, Cansu a jucat alături de Haluk Bilginer şi Metin Akdülger (noul ei iubit, spun tabloidele turceşti) în serialul Şahsiyet' (Personalitate'), transmis în primăvară de platforma online Puhu TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare