; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1500x500

Noul trailer „Suicide Squad” a ajuns mai devreme în mediul online! Ce se va întâmpla în noul lungmetraj cu super-antieroi marca DC Comics

23 June 2021

Ultimul trailer pentru „The Suicide Squad' al regizorului James Gunn a fost lansat, după ce se pare că a ajuns la internauți mai devreme decât era programat.

 

Un videoclip nelistat pe Youtube cu noul trailer care avea titlul „The Suicide Squad – Early Access Trailer Do Not Share' a ajuns la fani mai devreme. Intenționat sau nu, Gunn a scris pe Twitter că unii dintre membrii distribuției au lansat trailerul mai devreme decât se aștepta. Conturile Twitter braziliene și canadiene ale Warner Bros. au participat la share-urirea filmulețului.

Trailerul surprinde super-antieroii marca DC Comics în misiunea de a distruge o închisoare și un laborator din epoca nazistă. Pe parcurs, se lovesc de niște obstacole masive – inclusiv Starro, steaua de mare telepatică.

În noul film „Suicide Squad' o vom revedea pe Margot Robbie în rolul Harley Quinn, Davis în rolul Waller, Jai Courtney în rolul căpitanului Boomerang și Joel Kinnaman în rolul lui Rick Flag.

 

Noii veniți în echipă îi vor include pe actorii John Cena în rolul Peacemaker, Idris Elba în rolul Bloodsport, David Dastmalchian în rolul Polka-Dot Man, Alice Braga în rolul Sul Soria, Daniela Melchior în rolul Ratcatcher 2, Nathan Fillion în rolul TDK, Mayling Ng în rolul Mongal, Michael Rooker în rolul Savant , Pete Davidson ca Blackguard, Peter Capaldi ca Thinker, Sean Gunn ca Weasel și Flula Borg ca Javelin. Creatorul „Suicide Squad', John Ostrander, va apărea, de asemenea, ca Dr. Fitzgibbon, în timp ce regizorul „Thor: Ragnarok', Taika Watiti, a fost, de asemenea, distribuit într-un rol nedivulgat.

 

Gunn a mai regizat anterior „Guardians of the Galaxy' al Marvel Studios și continuarea sa din 2017 înainte de a fi concediat temporar din ultima trilogie. În acest timp, Warner Bros i-a oferit cineastului ocazia să se joace cu unii dintre cei mai obscuri ticăloși din gama largă de personaje a DC Comics.

 

„The Suicide Squad' ajunge pe 6 august în cinematografe și pe HBO Max timp de 30 de zile.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare