Homepage  / Vedete străine

Noul Superman. Cine este David Corenswet, actorul care l-a înlocuit pe Henry Cavill în universul DC

Noul Superman. Cine este David Corenswet, actorul care l-a înlocuit pe Henry Cavill în universul DC
7

de Andreea Hentea,

Noul film din universul DC Comics, „Superman: Legacy”, regizat de James Gunn, și-a găsit protagoniștii. Cine sunt actorii care vor fi Clark Kent, respectiv Lois Lane.

David Corenswet este noul Superman

Cea mai recentă aventură cinematografică a emblematicului superou se va concentra asupra bine cunoscutei redacții a ziarului Daily Planet, locul în care se angajează Clark Kent și în care o cunoaște pe Lois Lane.

Regizorul James Gunn (cunoscut pentru „Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă” și pentru filmele din franciza „Gardienii Galaxiei), care a scris și scenariul filmului „Superman: Legacy”, va fi și producătorul acestuia, alături de Peter Safran („Aquaman”, „Aquaman 2”, „The Conjuring”), scrie variety.com.

Filmul se va concentra pe modul în care Superman echilibrează moștenirea sa kryptoniană cu educația pe care o primește de la oameni. El este întruchiparea adevărului, dreptății și a modului de trai american. Superman simbolizează bunătatea și amabilitatea într-o lume care consideră bunătatea ca fiind de modă veche”, a declarat Peter Safran la începutul anului, când el și James Gunn au dezvăluit că au în plan un lung șir de filme și seriale din universul DC.

Vestea că David Corenswet este noul Superman vine după ce, la sfârșitul anului trecut, Henry Cavill a anunțat că nu va mai îmbrăca pelerina roșie în universul cinematografic extins al DC Comics.

HENRY CAVILL, în rolul lui Superman

Cine este David Corenswet, noul Superman

David Corenswet a devenit cunoscut după ce a jucat rolul principal, al actorului aspirant Jack Castello, din serialul „Hollywood”, creat de Ryan Murphy și difuzat de Netflix. Corenswet a fost însă apreciat și pentru puternica sa interpretare din serialul „Politicianul”, difuzat de Netflix, dar și pentru rolul din cunoscutul horror independent „Pearl”. Actorul de 30 de ani a scris și regizat serialul de comedie „Moe & Jerryweather”, în care a și jucat, și l-am văzut, de asemenea, în serialul HBO „Orașul ne aparține”. El a încheiat recent filmările la miniseria „Lady in the Lake”, ecranizare după romanul Laurei Lippman, în care joacă alături de Natalie Portman.

Noul Superman. Cine este David Corenswet, actorul care l-a înlocuit pe Henry Cavill în universul DCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Rachel Brosnahan este celebră și adorată de fani după senzaționala interpretare a rolului titular din serialul difuzat de Amazon „Minunata doamnă Maisel” (lansat în 2018, încheiat recent și disponibil pe platformă cu toate cele cinci sezoane), care i-a adus un premiu Emmy și trei nominalizări, dar și un Glob de Aur. Talentata actriță de 32 de ani mai fusese însă nominalizată la Emmy, pentru apariția, ca invitat special, în celebrul „Culisele puterii”, difuzat de Netflix. Rachel Brosnahan a jucat cu Benedict Cumberbatch în thrillerul „Umbra spionului” / „The Courier” (2020) și în westernul „Dead For a Dollar” (2022), alături de Cristoph Waltz și Willem Dafoe.

Noul Superman. Cine este David Corenswet, actorul care l-a înlocuit pe Henry Cavill în universul DCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 7

Lansarea internațională a filmului „Superman Legacy” (inclusiv în cinematografele din România) este programată pentru 11 iulie 2025.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton